Catrinel Menghia împlinește azi 34 de ani

catrinel marlon

Catrinel Marlon (Menghia), modelul și actrița româncă strămutată în Italia, împlinește azi 34 de ani, ocazie cu care a postat o fotografie emoționantă pe Instagram, în care apare alături de partenerul ei, producătorul de film italian Massimiliano Di Lodovico și de fiica lor, Caroline, în vârstă de 7 luni.

View this post on Instagram

Compleanno 🎂 In una cornice tutto l’amore 💝 01.10.2019 #bestbirthday 🎉 #34 #family

A post shared by Cᴀᴛʀɪɴᴇʟ Mᴀʀʟᴏɴ D.L ♻️ (@catrinelmarlon) on

Catrinel Marlon poate fi urmărită în prezent pe marile ecrane în producția La Gomera, regizată de Corneliu Porumboiu, în care deține rolul pricipal, alături de Vlad Ivanov.

Catrinel Marlon a fost invitată în emisiunea ”La Radio cu Andreea Esca”, de la Europa FM, în care a vorbit, printre altele, despre felul în care a trecut de la modelling la actorie și a amintit, cu această ocazie, de căsnicia ei cu Massimo Brambati, fost fotbalist și avocat.

La 26 de ani am trecut printr-o perioadă mai grea, m-am despărțit de soțul meu, a fost foarte trist, urât ce s-a întâmplat, m-am simțit ca pe vremuri, când, dacă divorțai, era un faliment, un eșec… în ziua de azi se divorțează foarte ușor… Mie mi-era și rușine de familie, ce-o să spună mama, tata. Am plecat de-acasă, n-am stiut c-o să divorțez. M-am supărat și, într-o zi a fost prea mult și am ieșit din casă noaptea, n-am știut când o să mă mai întorc. Am sunat o prietenă, am rugat-o frumos să mă lase să dorm la ea pe canapea și acea favoare de câteva ore, o noapte, o săptămână s-a transformat în 6-7 luni de găzduire, nu mai voiam să mai fac nimic – nici modă, nici fotografie. Prietena la care m-am mutat e director de casting pentru reclame tv, pentru care eu lucrasem foarte mult, de la vârsta de 16 ani. Ea mă sfătuise să merg la niște cursuri de actorie… răspunsul meu a fost inițial Nu, dar ea a insistat și așa am ajuns la un casting pentru un film”, povestește Catrinel Marlon, interpreta Gildei din filmul La Gomera/The Whistlers, propunerea României pentru nominalizare la Premiile Oscar.

Foto: Hepta

Categorii Lifestyle