Catrinel Marlon, la gala amFAr de la Paris

catrinel marlon amfar gala

Catrinel Marlon (Menghia) s-a aflat pe lista invitaților la celebra Gală amFAR de la Paris, alături de o mulțime de alte vedete.

amFAr este o organizație non-profit care strânge fonduri pentru programe de cercetare de combatere SIDA și organizează mai multe gale anuale în marile orașe ale lumii, cum ar fi New York, Milano, Hong Kong etc. Anul acesta, la ediția de la Paris, au avut loc un concert susținut de CeeLo Green, artist cu mai multe premii Grammy în portofoliu și o licitație cu obiecte care aparțin celebrităților, iar printre acestea s-au aflat o fotografie alb-negru cu Naomi Campbell din 1991, făcută de artista Ellen von Unwerth, un colier Chopard din aur rosé de 18 karate, cu diamante, o lucrare semnată Andy Warhol, din 1977, un pachet VIP pentru Festivalul de Film de la Veneția și alte câteva obiecte de artă care aparțin unor artiști celebri.

catrinel marlon amfar gala

Catrinel Marlon

coco rocha amfar

Coco Rocha, fotomodel

heidi klum amfar

Heidi Klum și Tom Kaulitz

rachel zoe amfar

Rachel Zoe

Evenimentul a avut loc la Hotelul Peninsula de la Paris, iar printre vedetele care au luat parte s-au mai numărat Heidi Klum, împreună cu partenerul ei, Tom Kaulitz, Rachel Zoe, Carine Roitfeld și mulți alții.

Foto: Hepta

Categorii Lifestyle