Catrinel Marlon, invitată de onoare la petrecerea Chiarei Ferragni

catrinel marlon chiara ferragni

Catrinel Marlon, modelul/actrița de origine română strămutat în Italia s-a aflat pe lista de invitați la petrecerea celui mai cunoscut influencer din lume, Chiara Ferragni, cu ocazia lansării documentarului ”Unposted”, inspirat din viața Chiarei. Catrinel este nelipsită de la cele mai glamouroase evenimente din Italia, unde își face apariția în cele mai elegante ținute. 

catrinel marlon chiara ferragni unposted

Catrinel Marlon, alături de  omul de afaceri Paolo Barletta

Filmul documentar avut premiera la Festivalul de Film de la Veneția în prezența protagonistei și a soțului ei, Fedez, iar petrecerea a avut loc la hotelul Rosewood din Veneția, unde au luat parte numeroase celebrități și personaje mondene italiene.

Chiara Ferragni este cel mai de succes influencer din lume – are 17,2 milioane de followers pe Instagram. Fosta studentă la Drept din Milano a devenit, încet și sigur, o personalitate social-media de succes, iar cazul ei a fost studiat și la Harvard.

Documentarul ”Unposted” a fost scris și produs de Elisa Amoruso, o cunsocută romancieră și producătoare de film italiană, care a vrut să surprindă esența conceptului Blonde Salad, titlul blogului cu care s-a lansat în social media Chiara Ferragni, și drumul ei către statutul de social media guru.

Foto: Hepta

Categorii Lifestyle