Catrinel Marlon, fermecătoare la premiera filmului ”La Caja”, din cadrul Festivalului de Film de la Veneția

catrinel marlon venetia

Catrinel Marlon a apărut pe covorul roșu la premiera filmului ”La Caja”, din cadrul Festivalului de Film de la Veneția. 

Catrinel Marlon este cea de-a două româncă ce defilează în două zile consecutive pe covorul roșu de la Festivalul de Film de la Veneția. După ce ieri am admirat-o în toată spendoarea pe Mădălina Ghenea, care a primit un premiu la gala Kineo Prize din cadrul Festivalului de Film de la Veneția, ediția cu numărul 78, de data aceasta e rândul lui Catrinel Marlon să impresioneze asistența.

catrinel marlon venetia

Actrița și modelul de origine română a apărut pe covorul roșu de la Veneția la premiera filmului mexican ”La Caja (The Box). Catrinel a purtat, ca și Mădălina Ghenea, tot o rochie neagră, sofisticată, cu un corest de paiete și cu detalii de blană neagră în partea de jos a rochiei. Cel mai probabil, Catrinel Marlon și-a accesorizat ținuta cu bijuterii Chopard, brand a cărui imagine o reprezintă la evenimentele de marcă, așa cum a procedat și la Festivalul de Cannes, din luna iulie.

Miss Italia 2020, Nicole Cogo
Miss Italia 2020, Nicole Cogo
leonie hanne
Leonie Hanne
la caja
Echipa filmului ”La Caja”

La premiera filmului mexican ”La Caja”, care a intrat în competiția pentru Leul de Aur, au luat parte numeroase celebrități, cum ar fi și Miss Italia 2020, Nicole Cogo, sau Leonie Hanne, influnecer și content creator de origine germană.

Foto: Hepta

Categorii Lifestyle