Câți bani câștigă vedetele din afaceri

rihanna savagexfenty

Câți bani câștigă vedetele din afaceri? Pe lângă activitatea lor de bază, cea artistică, vedetele de primă mână câștigă sume imense de bani și din diverse afaceri. Celebrități precum Rihanna, Jesssica Simpson, Reese Witherspoon sau Ashton Kutcher au lansat linii de cosmetice, de îmbrăcăminte sau fonduri de investiții care le rotunjesc veniturile considerabil.

Se pare că fanii nu sunt dornici numai să le consume muzica sau filmele, ci și podusele care poartă numele lor pe etichetă. Numai în primele 40 de zile de lansarea liniei ei de lenjerie intimă SavagexFenty, Rihanna, pe numele întreg Robyn Rihanna Fenty a câștigat 100 de milioane de dolari și nu se oprește aici.

rihanna savagexfenty

Câți bani câștigă vedetele din afaceri? Jessica Simpson, spre exemplu, a lăsat muzica pe planul doi după ce afacerea ei omonimă din industria de fashion a avut vânzări anuale de peste un miliard de dolari.

jessica simpson

Reese Witherspoon a lansat în 2015 brandul de îmbrăcăminte și accesorii Draper James. Investiția inițială a fost de 7 milioane de dolari. Magazinul online s-a extins în timp și la magazine fizice, iar afacerile actriței din domeniul retailului au înflorit, profitul înregistrat fiind de 13,2 milioane de dolari. Expansiunea brandului ei continuă, cu diverse asocieri strategice.

reese witherspoon

Ashton Kutcher nu este numai un actor talentat, ci și un businessman de succes. Actorul a fost inspirat să investească la momentul potrivit în afaceri care s-au dovedit a fi de succes; vorbim aici de Uber, Airbnb sau Spotify. Kutcher și-a înființat propria lui companie de investiții , A-Grade Investments în 2010; în 2013, compania era evaluată la peste 100 de milioane de dolari.

ashton kutcher

Foto: Hepta

Secrete de frumusețe împărtășite de staruri. Sunt la îndemâna oricui

Au acces la cele mai noi și la cele mai sofisticate produse și proceduri de înfrumusețare. De multe ori, celebritățile apelează la cele mai simple trucuri, pentru a avea un aspect impecabil. Cum își îngrijesc vedetele tenul și părul prin cele mai simple sau ieftine proceduri? Inspiră-te și tu din trucurile de înfrumusețare ale starurilor.

Ce destinații au ales vedetele pentru vacanța de vară

Vacanța de vară e în plină desfășurare, iar vedetele noastre nu au pierdut timpul și au plecat în cele patru zări. Vezi ce locuri exotice au ales celebritățile din România AICI!

Categorii Lifestyle