Catherine Zeta-Jones și Carys, fotografii de familie la Roma

catherine zeta jones carys

Catherine Zeta-Jones (50 de ani) și fiica ei în vârstă de 16 ani, Carys, sunt cele mai noi protagoniste ale campaniei publicitare pentru gențile Fendi.

Cele două apar în fotografiile publicitare purtând outfit-uri Fendi și geanta modelul Peekaboo, care e subiectul campaniei #MeAndMyPeekaboo, la care au mai participat în trecut Kim Kardashian West și fiica ei, North West, dar și influencerul Chiara Ferragni, alături de familia ei.

catherine zeta jones carys

Duo-ul mamă-fiică a participat la ședința foto pentru brandul de lux italian la Roma și a acordat un interviu pulicației britanice Hello!, în care cele două vorbesc despre relația lor specială.

catherine zeta jones carys

Suntem foarte apropiate, vorbim despre orice și sunt foarte mândră de fiica mea”, a declarat Caherine Zeta-Jones. La rândul ei, Carys a spus că e norocoasă să aibă o mamă precum Catherine. ”Relația noastră e specială, suntem deschise și oneste una cu cealaltă. Mama m-a învățat tot felul de lucruri serioase despre viață, dar și cum să mă distrez și să învăț să prețuiesc fiecare moment. Avem același simț al umorului și mereu râdem când suntem împreună. Mama este cel mai amuzant om pe care îl cunosc. Dacă ar fi s-o descriu pe mama într-un cuvânt, aș spune că e glamouroasă”, a adăugat Carys.

Foto: Hepta