Cate Blanchett, în cea mai nouă campanie publicitară Giorgio Armani

Actrita de origine australiană Cate Blanchett apare în cea mai nouă campanie Giorgio Armani: “Armani Si” și ne cucerește cu aparițiile sale spectaculoase într-un film scurt regizat de Fleur Fortuns.

Cate Blanchett a pozat pentru Armani

Campania a fost lansată în prag de sărbători și are un mesaj optimist, îndemnând lumea să își trăiască viața cu pasiune și să simtă bucuria fiecărui cadou dăruit. Cate Blanchett însăși este ca un cadou de Crăciun, îmbrăcată într-o superbă rochie roșie.

Cate Blanchett, ambasadorul ales pentru acest parfum încă din 2013, este o actriță apreciată pentru eleganța sofisticată, în plus, are o relație de prietenie cu designerul de foarte mult timp, astfel încât această colaborare era inevitabilă.

O cunosc și admir pe Cate Blanchett de mulți ani. Din momentul în care am dezvoltat proiectul Si, am definit parfumul și mi-am imaginat sticla, în mod instinctiv m-am gândit la ea și la pasiunea care poate fi percepută dincolo de manierele impecabile și imaginea de femeie încrezătoare – o combinație seducătoare care respectă în totalitate spiritul noului meu parfum,” a declarat designerul  Giorgio Armani la acel moment pentru WWD.

Cate Blanchett
Cate Blanchett

Produsele de beauty marca Armani se află în portofoliul gigantului francez L’Oréal, care le dezvoltă şi le distribuie în întreaga lume, inclusiv în România. Designerul italian este însă în continuare direct implicat în întregul proces, el fiind de părere că atenţia la detalii este cea care poate face diferenţa întotdeauna.

Categorii Lifestyle