Catalogul IKEA 2017: casa ta merită un upgrade!

ikea

Da, mult așteptatul catalog IKEA, cu sute de idei și trucuri numai bune de pus în practică la tine acasă, a fost lansat și arată foarte, foarte bine! Ediția de anul acesta vorbește mai mult ca oricând despre oameni. Iar mesajul de pe copertă ,„Pentru oameni, nu consumatori”, reflectă modul în care au fost create soluțiile și produsele IKEA, cu nevoile reale ale celor mai mulți oameni în minte. Cele 324 de pagini aduc inspirație pentru a renunța la presiunea așteptărilor din viața de zi cu zi acasă. În România, în centrul atenției este preocuparea de a inspira femeile din viața noastră să renunțe la reguli impuse de alții și să-și facă timp de lucrurile cu adevărat importante pentru ele.

Catalogul IKEA 2017 va include pentru prima oară și editoriale. 13 povești au fost adăugate între paginile catalogului pentru a aduce mai multă savoare temei anuale și pentru a arăta situații de viață din mai multe colțuri ale globului. Cum este povestea lui Johan Reider, fost „chef al căminului” din Universitatea Columbia, care gătește simplu, amuzant și fără să se teamă de neprevăzut. Sau ce cred patru oameni care locuiesc în orașe diferite din Europa despre „Ce face o casă acasă?”. Sau chiar o poveste despre cum a început o echipă de designeri IKEA să cerceteze posibilitatea de a face mobilier din hârtie.

ikea1

În plus, în lumea digitală IKEA se întâmplă din ce în ce mai multe lucruri. Cea mai îndrăzneață noutate de anul acesta este schimbarea designului aplicației Catalogul IKEA, care arată mai bine, funcționează mai bine și oferă mai multe informații celor care își doresc să exploreze conținutul catalogului. Aplicația Catalogul IKEA nu este numai o variantă digitală a catalogului; este o extindere și o îmbunătățire a acestuia. Iar în România va fi disponibilă începând de pe 25 august 2016, ora 00:00. Conține mai multe materiale video și mai multe moduri prin care să testezi soluții pentru acasă în format 3D. Mai mult decât atât, o altă îmbunătățire a aplicației este pentru modul de AR (Realitate Augmentată) care permite vizualizarea de produse în spațiul de acasă, pentru a vedea dacă se potrivesc. Cool, nu-i așa?

Peste 875.000 de exemplare ale noului catalog IKEA vor fi distribuite în perioada 25 august – 10 septembrie în locuințele din București și împrejurimi.

ikea

Categorii Lifestyle