Cătălina Andreea Savin, Label Manager HaHaHa Production: ”Smiley este un extraterestru…”

catalina andreea savin hahaha production

A pozat fără să clipească în rolul unei artiste rock. Chiar dacă recunoaşte că, atunci când era mică, se visa poliţistă, Cătălina Andreea Savin, Label Manager HaHaHa Production, a ales muzica şi proiectele interesante din domeniul artistic. „Da, aş schimba locul cu artiştii, câteodată”, îmi spune zâmbind, în timp ce îşi potriveşte cureaua chitării. „Aşa, doar cât să simtă pentru o zi cum e să îţi sune telefonul non-stop, cu treabă, şi tu să fii nevoită să te concentrezi în multe direcţii deodată.“

De ce o profesie în PR? De ceimpresariat artistic?

Nu m-am gândit nicio secundă că voi ajunge să lucrez în acest domeniu, mai ales că mă visam polițistă. Am încercat să îmi găsesc un răspuns și să mă lămuresc de ce am ajuns să lucrez în industria aceasta și cred că am găsit o explicație… știi, vorba aia… există o explicație. Am regretat o perioadă destul de mare din copilăria și adolescența mea că nu mi-am dezvoltat nicio latură artistică: îmi plăceau mult patinajul artistic și dansurile sportive. Savuram competițiile de la TV. Și cred că viața mi-a mai oferit o șansă, să ajut la dezvoltarea artistică a altora și așa să îmi satisfac și această dorință.

Ce profesie ai, la bază? Și ce faci acum, mai exact?

La bază, cele două diplome spun că sunt economist și jurist, dar diploma sufletească și-a spus cuvântul. Ca Label Manager, cred că dacă aș scrie toate responsabilitățile de pe hârtie ar trebui să nu mai răspund la celelalte întrebări – sau îmi mai acordați încă o pagină din revistă? În principiu încerc să coordonez activitățile din fiecare proiect, lucrând în echipă cu ai mei colegi; suntem toți implicați în aceeași măsură, titulatura e mai puțin importantă la noi.

Artiștii pe care îi reprezinți sunt…

Smiley, Sore, Cabron, Feli, Paul Damixie, Seredinschi, Dorian, Iova, Juno, Kalle, Dominique, 7 Klase, Jean Gavril și alte proiecte noi, pe care le veți descoperi în acest an.

Care sunt cele mai mari provocări ale muncii tale?

Să dezvolt tot timpul ceva diferit pentru fiecare artist în parte.

Ai schimba vreodată locul cu artiștii? De ce?

Da, aș schimba locul cu ei, doar să simtă pentru o zi cum e să îți sune telefonul non-stop, cu treabă și să te concentrezi în „n” direcții.

Care a fost cea mai frumoasă surpriză pe care a făcut-o pentru tine un artist cu care lucrezi?

Cea mai neașteptată și frumoasă surpriză a fost Nora Luna, fetița Feliciei (FELI).

Care a fost cea mai bizară poveste de care ai avut parte?

Cea mai bizară experiență mi s-a părut o întâlnire cu un fan al artiștilor HaHaHa Production. M-am obișnuit cu venirea lor neanunțată la studio, sau cu fane care au făcut o pasiune exagerată pentru un artist, dar să mă întorc deodată în apa Mării Negre și lângă mine să apară una dintre acele persoane… mi s-a părut puțin ciudat, ca și cum aș fi fost urmărită. Dar, în același timp, am avut experiențe minunate cu fanii artiștilor, surprize de ziua mea, poezii, portrete, wow, frumos…

Cel mai frumos lucru pe care l-ai spune despre o vedetă pe care o reprezinți este…

Toți sunt talentați, diferiți și interesanți. Smiley este un extraterestru, în sensul cel mai complex și pozitiv.

Cel mai bizar lucru pe care îl știi despre o vedetă cu care lucrezi?

Hmmm… nu am fost cu ei în rol de Tour Manager, cred că ei cunosc mai multe povești de acolo. Din experiențele mele de mers la concerte, ai mei sunt destul de maleabili, până la urmă sunt și ei oameni, ca și noi.

Te-ai îndrăgostit de vreun artist cu care lucrezi?

Nu, mă îndrăgostesc foarte greu.

Pe ce artist internațional ți-ar plăcea să îl reprezinți? Pe cine n-ai lua, indiferent cât de celebru este?

Pe cei de la HaHaHa, care vor ajunge internaționali. Nu cred că aș lua artiștii care au very bad habits.

Dacă ar trebui să te reprezinți pe tine ca o artistă, cum ar suna începutul prezentării?

Cătălina Din Ultima Bancă a ajuns în prima bancă!

SERIALUL LA CARE TE UIŢI ACUM… EL CHAPO.

MELODIA PE CARE AI DANSAT ULTIMA DATĂ… O PIESĂ NEMŢEASCĂ, VECHE RĂU.

CONCERTUL LA CARE VREI SĂ AJUNGI ÎN 2019LA BRUNO MARS.

EROUL PREFERAT DIN FILM… ÎMI PLAC EROII/ZEII DIN LEGENDELE OLIMPULUI.

CEL MAI BUN ARTIST AL TUTUROR TIMPURILOR A FOST…  ÎMI PLACE JAMES BROWN.

Fotografiile au fost realizate la The Brewery. Production: Almost Ready. Producer: Iulia Dăncilă. Retoucher: George Mocanu. Assistants: Andrei Sabie, Ahmad Askar. Special thanks: www.musicgear.ro.

Stilist: Amalia Dobre. Make-up: Paul Stoica / Melkior. Hairstyle: Ionela Dobre / Beauty District. Vestimentație: colier Icon, jachetă Electra/Conglomerat, body Murmur, leggings Murmur, pantofi garderoba personală.