Cat Music lansează oficial prima filială internațională

cat music

În cadrul unei conferințe de presă în Madrid, Cat Music, cel mai mare label independent din Europa Centrală, de Est și Rusia, a anunțat oficial extinderea la nivel mondial prin prima filiala internațională – Cat Music Spain. Mai mult, label-ul va aloca un milion de euro industriei muzicale din Spania, în următorii cinci ani. În cadrul conferinței, au fost prezenți artiști de top din muzica românească și internațională – Markus Schulz, Marius Moga, Elena, Arsenium, Laurențiu Duță, Ilinca, Jorge Gonzalez, Jose AM și Yasiris.

 „Este un vis mai vechi de-al meu de a extinde Cat Music la nivel internațional. Iată că acum se întâmplă odată cu lansarea oficială a Cat Music Spain. Devenim astfel prima casă de discuri independentă din România care se extinde oficial în afară țării. De fapt, noi acționăm în Spania de mai mult de un an, odată cu înființarea Cat Music Spain în 2017, sub conducerea prietenului meu, Sergiu Stoiadin. Am așteptat să ne consolidăm, avem deja artiști spanioli semnați, dintre care unii sunt difuzați de radiourile din Spania, iar acum lansăm oficial și putem prezenta ceva concret. Sunt convins că această mișcare va fi benefică nu doar pentru Cat Music, ci pentru toți creatorii de conținut muzical din România care se vor bucura prin noi de o nouă piață, dincolo de România și chiar mai mult decât Spania, având în vedere amploarea sferei de limba spaniolă”, declară Dan Popi, CEO Cat Music & General Manager Cat Music Spain.

Evenimentul de lansare a continuat cu un concert-eveniment SOLD-OUT ce a avut loc în cadrul celebrului Teatru Barcelo. Gazda a fost nimeni altul decât Tony Aguilar, prezentatorul Los 40 Global Show, cea mai ascultată emisiune de radio din America Latină. Headliner-ul serii, Markus Schulz, unul dintre cei mai de succes DJ ai lumii a mixat în cadrul evenimentului de lansare a label-ului.

Cat Music este cel mai important label din România, cu o cotă de piață de 30%, peste 8 000 de piese publicate și deține cel mai puternic canal de YouTube din Europa Centrală, de Est și Rusia, cu 4.978.338 de abonați și peste 5 miliarde de vizualizări. În urmă cu un an, Cat Music a lansat oficial www.catmusic.ME, prima platformă integrată a unui label, unde iubitorii de muzică pot avea acces la conținut exclusiv – videoclipuri în avanpremieră, concursuri, “behind the scenes”, galerii foto, dar și știri despre artiștii preferați. 

Categorii Lifestyle