Cât de util este computerul la școală? (P)

intel 1

În prezent, educația este în strânsă legătură cu tehnologia. Indiferent de vârstă, un PC oferă copiilor acces la resurse nelimitate. Tot mai multe școli ȋncep să adopte tehnologia pentru lucrul ȋn clasă, fiind esențial ca elevii să aibă la dispoziție cele mai noi dispozitive, pentru a se documenta și a-și face temele acasă.

De ce copilul tău are nevoie de primul lui PC? Un computer este un asistent de neînlocuit pentru școală și îl ajută să-și îmbunătățească performanțele. Accesul la un PC și resursele acestuia ȋi favorizează totodată dezvoltarea propriilor pasiuni. Nu este niciodată prea devreme pentru tehnologie. A-i cumpăra unui copil un PC este așadar o investiție în educația și viitorul lui.

ASUS X555LB
Laptop ASUS X555LB

Cu toții ne amintim de proiectele primite la școală. Geografie, biologie, istorie, fizică, engleză, chimie: întotdeauna primeam tema care necesitau multă atenție, dar și un strop de creativitate. Cu un PC, lucrurile sunt mult mai simple pentru copilul tău, pentru că te poți documenta rapid și ai la dispoziție nenumărate instrumente interactive pentru a face proiecte și teme simpatice.

Pe piața locală există o multitudine de dispozitive cu configurații variate, ideale pentru primul PC al copilului tău. Indiferent că este vorba de un laptop clasic precum ASUS X555LB cu procesor Intel® Core™ sau unul 2 în 1, precum HP Pavilion x2 cu procesor Intel® Atom™ Z8300, copilul tău poate avea cele mai noi tehnologii care să-i ușureze accesul la informații. Laptop când ai nevoie, tabletă când dorești, dispozitivele 2 în 1 sunt PC-urile actuale și vin în două modele: detașabile (ecranul se detașează de tastatură și devine tabletă) sau convertibile (ecranul se răsucește la 360 de grade și dispozitivul poate fi folosit ca tabletă). Tu pe care îl alegi?

Pentru mai multe detalii, verificați oferta de pe Altex.

HP Pavilion x2
Laptop 2 în 1 HP Pavilion x2