Casa lui Meghan Markle din Los Angeles, scoasă la vânzare

casă Meghan Markle
Înainte de palat, Meghan Markle locuia în această casă superbă din Los Angeles, locuință pe care Ducesa de Sussex a scos-o la vânzare.

Casa din Los Angeles este locul în care Meghan Markle a locuit pe vremea când lucra ca actriță și înainte de căsătoria cu Prințul Harry. Locuința, aflată în zona Miracle Mile, lângă Parcul Hancock, a fost scoasă la vânzare cu suma de 1,8 milioane dolari.

Fosta casă a Ducesei de Sussex are 4 dormitoare, 3 băi, o sufragerie cu șemineu și o bucătărie spațioasă. Interiorul locuinței este unul modern, cu aplicații din oțel și podea din lemn masiv.

În plus, casa vine la pachet cu o grădină superbă, iar terasa din spatele casei este acoperită.

Ducesa de Sussex, Meghan Markle, a împlinit pe 4 august 38 de ani, ocazie cu care soțul ei, Prințul Harry, i-a făcut o urare publică pe Instagram, plină de încărcătură emoțională. ”La mulți ani minunatei mele soții. Îți mulțumesc că mi te-ai alăturat în această aventură! Cu dragoste, H”, a scris Harry.

Se pare că Ducii de Sussex au petrecut aniversarea în Balmoral, Scoția, alături de Regina Elisabeta aII-a și de fiul lor de trei luni, Archie. Invitația Reginei către Meghan de a-și petrece ziua de naștere la castelul Balmoral este o mare onoare. Asta pentru că reședința din Scoția a Familiei Regale este preferata monarhului.

Meghan Markle va lansa o colecție de haine în scopuri caritabile

Ducesa de Cambridge va colabora cu câțiva retaileri britanici pentru a crea colecții de haine office, iar de pe urma vânzării acestora vor beneficia Smart Works, o fundație caritabilă care ajută femeile să se reintegreze mai ușor pe piața muncii.

Astfel, Meghan Markle va începe să lucreze cu branduri precum Marks & Spencer, John Lewis și Jigsaw. Alături de buna ei prietenă, designerul Misha Nonoo, va crea colecții-capsulă. De fiecare dată când un articol va fi vândut, un echivalent al acestuia va fi donat fundației. Citește mai multe despre acest subiect AICI.

Citește și: Refugiul secret de vacanță al Ducilor de Cambridge