Care sunt trendurile rochiilor de mireasă pentru anul 2018

Designer-ul Andra Ţurcanu dezvăluie care sunt tendințele anului 2018 de care orice mireasă ar trebui să țină seama, dacă își dorește o rochie spectaculoasă: „Anul acesta, miresele tind să renunțe la croielile stufoase și la rochiile tip prințesă, ceea ce mă bucură. Tendințele merg spre volane atașate în diverse feluri, ample, voluminoase, dar ușor de purtat. Rămânem în trend cu rochiile bijuterie, cu pietre și pene, iar pentru miresele curajoase, ajunge în trend negrul care în contrast cu albul imaculat arată spectaculos”, spune designerul.

Designerul recomandă mireselor rochii în colori pudrate, de la roz aprins și peach până la nuanțe soft de ivory, nude, dar și culori contrastante, dacă se simt încrezătoare să poarte culori puternice. Noutățile în ceea ce privește ținutele mireselor din 2018 sunt excentrice, inspirate de jachetele motociclistilor, croite cu maneci detasabile, pe lungimea midi si chiar cu pantaloni scurti.

Anul acesta se mențin în trend fundele, dar pe negru. Fundele au avut mereu un loc important în rochiile de mireasă, însă anul acesta au fost plasate în zona umerilor și atasate pe rochii fara umeri. Croiala contrastreaza cu accesoriile spectaculoase ramanand curata dar moderna. Sunt in trend manecile detasabile, volanele in cascada, manusile, jachetele si blazerele. Salopetele si rochiile scurte sunt in topul preferintelor”, completează Andra Țurcanu.