Care sunt trendurile în materie de interior design pentru 2019?

Luna ianuarie aduce mereu cu ea dorința de a face o schimbare majoră și de avea un fresh start pe orice plan. Așadar, eliberează-te de întreaga încărcătură emoțională din 2018, bună sau rea, îndepărtează energiile negative din jurul tău și redecorează-ți locuința. Iată care sunt tendințele în 2019!

Flosirea materialelor naturale, de exemplu lemnul sau piatra sunt la modă și anul acesta, iar plantele, în casă sau la geam, aduc texturi și culori noi, conectând natura cu omul și tehnologia.

Moda sustenabilă nu este un trend doar în fashion, anul acesta, ci și în deco. Articole sau piese hand-manufactured, cumpărate de la boutique-uri independente, din materiale ce nu ne vor distruge planeta, devin din ce în mai relevante și mai căutate.

https://www.instagram.com/p/BskyvvwhQro/

„Gender defined rooms” nu sunt cea mai bună alegere anul acesta, așadar camera roz pentru fetiță și albastră pentru băiețel se taie de pe listă. Încearcă să păstrezi camera 90% albă sau în tonuri neutre, iar cu acel 10% fă-ți de cap, alege culori vibrante, de exemplu roșu rubin, verde smarald sau albastru electric.

Tablourile complexe sau tapetul maximalist sunt, din nou, la mare căutare în 2019. O piesă veche, dar în condiție bună, îți poate schimba total orice cameră. Nu-ți fie frică să te joci cu print-uri sau materiale din zone diferite, ba chiar te sfătuim să o faci. Încearcă un mix echilibrat între nou și vintage, pentru look-ul idilic.

Text de Ștefania Isar

Categorii Lifestyle