Care sunt talentele culinare ale capetelor încoronate

talente culinare meghan markle

Capetele încoronate nu mai sunt străine de bucătărie. Familiile regale au lăsat la o parte tradițiile rigide și le putem vedea adesea implicate în sesiuni de gătit, iar, de cele mai multe ori, rezultatele sunt surprinzător de reușite. Iată care sunt specialitățile culinare ale câtorva dintre membrii celor mai mari familii regale din Europa.

Kate Middleton

talente culinare kate middleton

Ducesa de Cambridge este avidă de copt prăjituri și de alte preparate de patiserie, iar pandemia a fost un prilej bun să-și pună la bătaie talentele și să-și răsfețe copiii cu bunătăți gătite în bucătăria de Anmer Hall. De asemenea, Kate Middleton a apărut într-un show culinar alături de una dintre cele mai mari personalități din domeniul gastronomic din Marea Britanie, Mary Berry, în care a vorbit despre pasiunea ei pentru prepararea prăjiturilor. ”Ador să fac torturi aniversare și a devenit deja o obișnuință să stau câte o noapte întreagă în bucătărie și să amestec ingrediente și să prepar creme”. Pe lângă copt, Kate se pricepe și la prepararea unui sos chutney special, pe care i l-a făcut cadou Reginei la primul Crăciun petrecut la Buckigham, iar darul a fost foarte apreciat de suveran, care l-a inclus în meniul de a doua zi.

Meghan Markle

talente culinare meghan markle

Înainte de a se alătura Familiei Regale Britanice, Meghan Markle, pe lângă faptul că era o actriță celebră, începuse să se transforme și într-un influencer de lifestyle prin intermediul blogului ei, The Tig, în care erau incluse și diverse rețete testate de ea însăși. Pasiunea pentru gătit nu a dispărut odată cu intrarea ei in rândul regalității engleze, iar Meghan a continuat să se preocupe personal de multe dintre preparatele de pe mele de zi cu zi. Astfel, Meghan, adepta mâncărurilor light, își pregătea adesea salate, iar la mesele de duminică servea cu friptură de pui la cuptor, mâncarea cu care l-a cucerit pe Prințul Harry. Printre celelalte specialități ale lui Meghan, Ducesa de Sussex, se mai numără tagine de miel sau supele-cremă de legume și multe perparate de inspirație asiatică. De asemenea, deserturile compuse din biscuiți cu fulgi de ciocolată și banana bread se mai numara printre rețetele pe care Meghan le stăpânește la perfecție.

Prințul Charles

View this post on Instagram

“One thing that undoubtedly brings many of us great comfort is good food. It is, therefore, deeply troubling to learn that this crisis risks destroying one of the most wonderful joys in life – British cheese!” . On the final day of the #BritishCheeseWeekender, The Prince of Wales has released a message to encourage us all to support British cheesemakers. His Royal Highness has been Patron of the Speciality Cheesemakers Association since 1993. 🧀 . “British cheesemakers need our support during this time of great uncertainty, and we can all help in the simplest way. By sourcing British cheese from local shops and cheesemongers, and directly from producers online, you can make a vital contribution to keeping these small businesses afloat during the prevailing crisis” . The Prince has also shared one of his favourite recipes, Cheesy Baked Eggs, which can be made by using any number of our great British cheeses. 🧀🍳 . Enjoy the last of the British Cheese Weekender events by following the link in our Instagram Story.

A post shared by Clarence House (@clarencehouse) on

Prințul Charles este un gurmand convins și apreciază în acceași măsură gătitul ca și savurarea unui preparat delicios. Specialitatea lui sunt ouăle coapte cu brânză, o reteță pe care a făcut-o publică pentru a susține producătorii locali de lactate. ”Unul dintre lucrurile care ne aduc starea de bine este mâncarea bună”, a declarat recent Prințul. Rețeta de ouă cu brânză a Prințului include spanac, roșii cherry, roșii uscate, brânză, busuioc, diverse mezeluri de casă, toate amestecate cu ouă și date la cuptor.

Categorii Lifestyle