Meniu de vedetă: Ce mănâncă într-o zi obișnuită un star de la Hollywood?

jennifer lopez meniu vedeta

Ce se află pe masa unui star? Care sunt preferințele culinare are vedetelor de primă mână de la Hollywood? Mănâncă numai sub supravegherea nutriționiștilor sau își satisfac și pofetele de ”ceva bun” din când în când, la fel ca oamenii obișnuiți? Iată care e meniul obișnuit al unor vedete precum Jennifer Lopez sau Alyssa Milano. 

Jennifer Lopez

jennifer lopez meniu vedeta

Cântăreața și actrița își menține o formă fizică aproape de perfecțiune cu sport și dietă, dar J Lo insistă că nu se înfometează pentru a arăta bine. Iar unul dintre trucurile ei pentru a nu da iama în gustări mai puțin sănătoase e să aibă mereu la ea fructe și legume, care să-i potolească foamea. Meniul ei include la micul dejun un shake de proteine cu fructe de pădure, la prânz mănâncă o salată de kale cu semințe de dovleac, brânză, suc de lămâie, ulei de măsline și o ceapă mica, iar la cină mănâncă piept de pui la grătar cu varză de Bruxelles sotată și cartofi dulci copți. Ca gustări, Jennifer Lopez mănâncă un măr și un biscuite cu ciocolată.

Nicole Scherzinger

nicole scherzinger meniu vedeta

Cântăreața preferă să mănânce la micul dejun un iaurt, iar la prânz – piept de curcan afumat cu garnitură de legume. Ca gustare Nicole Scherzinger alege ananasul proaspăt și afinele. După ce apune soarele, vedeta nu mai mănâncă nimic.

Mel B (Spice Girls)

mel meniu vedeta

Fosta componentă Spice Girls este o împătimită a sportului și își menține silueta cu multe legume. La micul dejun, Mel B mănâncă ovăz cu lapte vegetal, la prânz alege salată de kale cu piept de pui și piure de conopidă, ”un fals piure de cartofi”, cum îi spune ea.

Lindsey Vonn

lindsey vonn meniu vedeta

Cea mai titrată schioare a lumii, în prezent, retrasă din lumea competițională, își menține un regim alimentar sănătos și în viața civilă. Astfel, Lindsey Vonn preferă să mănânce fructe și ouă la micul dejun, salată la prânz și o porție mare de paste la cină.

Alyssa Milano

alyssa milano meniu vedeta

Actrița cunoscută mai ales din serialele ”Melrose Place” și ”Charmed” este adepta regimului proteic și mănâncă un prânz consistent, format din piept de pui cu sos aioli.

Categorii Lifestyle