Care sunt cele mai puternice femei de la Hollywood

power of women

Jennifer Aniston, Mariah Carey, Brie Larson, Awkwafina sau Chaka Khan sunt printre celebritățile premiate la Gala Power of Women din Los Angeles, organizată de publicatia Variety, pentru implicarea lor în cauze umanitare.

Lui Jennifer Aniston i-a fost recunoscută implicarea în derularea actvității Spitalului de Copii St Jude, lui Mariah Carey – organizarea Fresh Air Fund’s Camp Mariah, iar lui Brie Larson, munca depusă în cadrul organizației Equal Justice Initiative.

power of women

Brie Larson

power of women

Jennifer Aniston

power of women

Mariah Carey

Natalie Portman

”Cred că e ca important ca femeile să se sprijine între ele și să ințeleagă cât de importantă e prietenia dintre ele”, a declarat Jennifer Aniston. ”Unul dintre cele mai importante lucruri din viața mea sunt prieteniile legate cu alte femei încă de acum 30 de ani. Așa că recomand să vă cultivați prieteniile încă din tinerețe”, pentru că acest lucru vă va ajuta pe parcurs, prietenele te ajută să rămâi cu picioarele pe pământ și nu te lasă să te pierzi în anumite momente”, a adăugat actrița.

power of women

Ali Wong

power of women

Chaka Khan

power of women

Natasha Lyonne

power of women

Rachel Zoe

Printre vedetele prezente la evenimentul Power of Women s-au mai numărat Natalie Portman, Rachel Zoe, Natasha Lyonne sau Ali Wong.

Foto: Hepta

Categorii Lifestyle