Care sunt cărțile preferate ale vedetelor?

cărți vedete

Facem o trecere în revistă a cărților preferate de vedetele de la Hollywood, pentru că, în afară de scenarii, starurile se pun la punct și cu literatura. Iată care sunt cărțile care le-au marcat pe câteva dintre numele celebre din showbiz.

Jessica Biel – Dulce e noaptea, de F. Scott Fitzgerald

jessica biel

”Am citit-o de câteva ori și mi-a plăcut la nebunie. Are un final tragic, dar cred că tragediile sunt binevenite, pentru că atunci ești recunoscător că nu ți se întâmplă ție”.

Keira Knightley – Cărțile lui Somerset Maugham și Jeanette Winterson

keira knightley

”Am citit toate cărțile de Somerset Maugham și iubesc tot ce a scris Jeanette Winterson, iar ”The Passion” e favorita mea.”

Kerry Washington – Year of Yes: How to Dance It Out, Stand In the Sun and Be Your Own Person, de Shonda Rhimes

kerry washington

”Shonda Rhimes este un rock star, un supererou și, dacă n-ai citit cartea ei, ar trebui să fie prima pe lista ta de lecturi viitoare. E una dintre cărțile mele favorite, este atât de bună!”

Jennifer Lawrence, De veghe în lanul de secară, JD Salinger

jennifer lawrence

”Sunt foarte intrigată de viziunea lui Salinger asupra societății din acele vremuri și de sarcasmul lui, personajele lui sunt unice în literatura americană.”

Emma Watson – Micul Prinț, de Antoine de Saint-Exupéry

emma watson

”Îmi place să citesc cărți care nu sunt doar ”drăguțe”, relaxante, ci pe cele care îți lasă multe amintiri. E ca atunci când asculți un cântec, o carte pe care o recitești îți poate trezi amintiri care te duc în alt timp și în alt spațiu.”

Daniel Radcliffe – Maestrul și Margareta, de Mihail Bulgakov

daniel radcliffe

”Este cartea mea preferată – e o explozie de imaginație, nebunie, satiră, umor și suflet.”

Foto: Hepta

Categorii Lifestyle