Care este talentul ascuns al lui AMI

ami

AMI, artistă Global Records, cântă, compune, a studiat vioara și a învățat să facă acrobații pentru clipurile lansate. Însă puțini știu că artista, pe lângă muzică, se mai bucură de un talent, și anume acela de a găti preparate delicioase, tradiționale, iar ciorba de cartofi este specialitatea ei. 

Pe lângă lectură și seriale, gătitul se numără printre principalele ei modalități de a se relaxa. „Îmi place mult să gătesc. Și mă princep foarte bine la ciorba de cartofi, de fasole, de păstăi, de legume. Prietenii mei zic că fac o mâncare delicioasă. Iar pe mine mă bucură și mă relaxează gătitul”, spune AMI. 

View this post on Instagram

Pana si pisica stie cat de bun este tortul de la @nedelyaro #redvelvet 😋

A post shared by A M I 🎙O F F I C I A L (@ami_official_insta) on

Cea mai recetă piesă lansată de AMI este „Ca să fii fericit, melodia cantată alături de Mark Stam, care a ajuns la peste 1.3 milioane de vizualizări pe YouTube și se aude la cele mai cunoscute posturi de radio din România.

ami

AMI a lansat recent două piese în cadrul THE SESSION: „Atât de fain” și „Ora mea exactă”.

THE SESSION este un proiect care aduce suprize din partea artiștilor Global Records, invitându-i să își exprime personalitatea într-un cadru minimalist. Accentul este pus pe stările transmise de melodii și pe stilul fiecăruia dintre ei. Toate clipurile vor fi disponibile pe YouTube și în magazinele digitale, dar și pe TV, în exclusivitate pe Music Channel.

Categorii Lifestyle