Care a fost cel mai urmărit serial HBO din 2020

Pandemia ne-a făcut să petrecem mai mult timp în fața micilor ecrane. Așa se face că foarte multe seriale difuzate anul trecut pe platformele TV au înregistrat cifre uriașe. HBO a făcut un anunț în aceste zile, spunând care a fost primul serial din istoria reţelei a cărui audienţă a crescut de la săptămână la săptămână.

„The Undoing”, scris şi produs de David E. Kelley și regizat de Susanne Bier, a fost un succes încă de la debutul său, pe 25 octombrie 2020. Thrillerul i-a ținut pe telespectatori cu sufletul la gură până la episodul final difuzat pe 29 noiembrie pe HBO. Miniseria de şase episoade a depăşit 12,3 milioane de telespectatori.

Potrivit HBO, ultimul episod a atras în total 3 milioane de telespectatori pe toate platformele, o creştere de 43% faţă de penultimul episod. „The Undoing” a fost primul serial din istoria reţelei a cărui audienţă a crescut de la săptămână la săptămână pe parcursul celor şase episoade.

Povestea miniseriei sună cam așa: Grace Sachs (Kidman), un terapeut de succes, are un soţ devotat, Jonathan (Grant), un oncolog pediatru respectat, şi un fiu care merge la o şcoală privată de elită din New York. O moarte violentă, dispariţia soţului şi o serie de revelaţii îi schimbă radical viaţa. Din distribuție fac parte: Nikole Kidman, Hugh Grant, Donald Sutherland, Edgar Ramirez, Lili Rabe etc.

Cel mai recent, Hugh Grant a jucat în miniseria „A Very English Scandal”, de Stephen Frears, care s-a bucurat de critici favorabile, şi în filmul „Paddington 2”. Este cunoscut pentru rolurile din lungmetraje ca „Notting Hill”, „About a Boy”, „Four Weddings and a Funeral”, „Love Actually” şi cele din franciza „Bridget Jones”.

Categorii Lifestyle