Când va fi lansat al șaptelea sezon Game of Thrones?

daenerys

Summer is coming! Cei de la HBO au anunțat câteva schimbări pentru serial: cel de-al șaptelea sezon Game of Thrones, care va avea șapte episoade în loc de zece, așa cum eram obișnuiți, va fi lansat în vara anului viitor, în loc de luna aprilie, cum s-a întâmplat până acum.

În plus, următorul sezon GoT se va filma în Irlanda de Nord, Spania și Islanda, cea din urmă fiind una dintre destinațiile preferate ale producătorilor, care au filmat acolo scenele de la North of the Wall, când Jon Snow (Kit Harington) a mers în tabăra de sălbatici.

„Acum că iarna a ajuns în Game of Thrones, producătorii executivi David Benioff și D.B. Weiss au simțit că povestea viitorului sezon va fi prezentată mai bine dacă filmările vor începe mai târziu decât de obicei, când vremea se va schimba”, a declarat Casey Bloys, președintele de program de la HBO.

Chiar dacă vom avea de așteptat mai mult, suntem siguri că va merita, mai ales că de-abia așteptăm să vedem cum vor evolua lucrurile după finalul extrem de interesant al celui de-al șaselea sezon.

Foto: hepta.ro

Categorii Lifestyle