Când va ajunge pe marile ecrane partea a treia a peliculei „Blonda de la drept”

Blonda de la drept a avut un succes fabulos la lansare, fapt care i-a convins pe producătorii de la MGM Studios să continue cu partea a 3-a a peliculei. Filmul, care o are în rol principal tot pe Reese Witherspoon, trebuia să aibă premiera anul acesta în primăvară, însă pandemia de COVID-19 a făcut imposibil acest lucru. 

„Elle Woods a revenit. Blonda de la drept 3 va avea premiera în mai 2022′. Distribuția îi va readuce pe aceeași actori pe care îi cunoaștem și din primele două parți. „ au scris într-o postare pe Twitter cei de la MGM. Înainte de izbucnirea pandemiei, „Blonda de la Drept 3′ figura printre cele mai așteptate pelicule ale anului 2020.

Reese Witherspoon va juca așadar pentru a treia oară rolul lui Elle Woods, dar va fi prezentă pe generic și în calitate de producătoare, prin compania sa, Hello Sunshine. Alături de ea le vom revedea și pe vechile prietene ale eroinei, Serena (Alana Ubach), Margot (Jessica Cauffiel), dar și pe Jennifer Coolidge, care se va întoarce în rolul cosmeticienei Paulette Bonafonté Parcelle. Ea a jucat alături de Reese și în primul film din franciză, în 2001, dar și în cel de-al doilea, din 2003, ‘Legally Blonde 2: Red, White & Blonde’.

Proiectul filmului „Blonda de la Drept 3′ exista încă din iunie 2018. Reese Witherspoon confirmase, atunci, că scenariul va fi scris de autoarele poveștii din 2001, Kirsten Smith și Karen McCullah.

Mai mult, Reese a dat lovitura de curând semnând un contract extrem de bănos pentru realizarea unui serial pentru Apple TV. Actrița este plătită cu suma de 2 milioane de dolari pentru fiecare episod din seria The Morning Show în care apare și spune că merită fiecare cent din contract.

Categorii Lifestyle