Când frumusețea întâlnește bogăția – modelul Natalia Vodianova s-a căsătorit cu Antoine Arnault, fiul unuia dintre cei mai bogați oameni din lume

natalia vodianova antoine arnault

Natalia Vodianova (37 de ani), desemnată în 2012 una dintre cele mai bogate fotomodele din lume, s-a căsătorit la Paris cu miliardarul francez Antoine Arnault (42 de ani), fiul CEO-ului grupului LVMH – Bernard Arnault, unul dintre cei mai bogați oameni din lume.

LVMH este liderul mondial în producerea de bunuri de lux, cu un portofoliu care include branduri precum Fendi, Pucci, Marc Jacobs, Celine, Guerlain, Bulgari, Hublot sau Sephora. Natalia Vodianova, model de origine rusă, născută la Nijni Novgorod și Antoine Arnault au o relație de nouă ani și doi copii – Maxim și Roman Arnault. Natalia a mai fost căsătorită între 2001 și 2011 cu un lord englez, Justin Portman, cu care are trei copii – Neva (14 ani), Lucas (18 ani) și Viktor (13 ani) Portman.

View this post on Instagram

OUI! 💝💝💝

A post shared by Natalia Vodianova (@natasupernova) on

În prezent, Natalia Vodianova a lăsat moda pe planul doi și s-a concentrat pe actele de filantropie.

Natalia și Antoine intenționau să se căsătorească pe 27 iunie la o mănăstire din nord-estul Franței, dar planurile le-au fost date peste cap din cauza pandemiei, astfel că și-au unit destinele printr-o ceremonie restrânsă la Paris, la care au luat parte câțiva membri ai familiei și prieteni. Mireasa a purtat o ținută crem, semnată Ulyana Sergeenko Couture, cu accente lila.

natalia vodianova antoine arnault

La începtutul lunii iunie, Natalia povestea într-un podcast că nu mai intenționa să se căsătorească după divorțul de Justin Portman, dar că timpul i-a dovedit că relația cu Antoine este una foarte strânsă. Fostul model a recunoscut la acel moment că e gata să semneze un contract prenupțial cu viitorul soț, la fel cum a procedat și în cazul primei căsnicii. ”Când construiești o relație pentru o viață, trebuie să iei în calcul toate scenariile posibile. Dacă între parteneri e iubire, aceștia vor vrea să rămână în relații bune și dacă se despart, iar cea mai bună metodă de a păstra o relație amiabilă este existența unui contract solid semnat în prealabil”, sublinia Natalia.

Tatăl lui Antoine, Bernard Arnault, are o avere de peste 100 de miliarde de dolari și este al treilea cel mai bogat om din lume, după Jeff Bezos, fondatorul Amazon și după Bill Gates.

Foto: Hepta

Categorii Lifestyle