Când are loc cea de-a 78-a ediție a Globurilor de Aur și cine va prezenta gala

amy poehler tina fey globurile de aur

Gala premiilor Globurile de Aur va avea loc pe 28 februarie și va avea două prezentatoare cu experiență, iar evenimentul de anul acesta va marca o premieră absolută.

Pandemia îi forțează pe organizatorii Galei Globurile de Aur – premiile acordate de Asociația Presei Străine la Hollywood- să se adapteze noilor condiții. Astfel, gala va avea loc pe 28 februarie și va fi găzduită de celebrul duo Amy Poehler și Tina Fey, dar cele două vor prezenta evenimentul din două locuri diferite – fiecare se va afla pe câte o coastă a Statelor Unite- Tina Fey va prezenta Globurile de Aur din New York, de la Rockefeller Center, iar Amy Poehler se va afla în locul tradițional de desfășurare a galei, la Beverly Hilton Hotel din Beverly Hills.

amy poehler tina fey globurile de aur

Nu se știe încă dacă participanții la gala de decernare a premiilor vor lua parte fizic la eveniment sau vor avea apariții online, cert este că la ediția de anul acesta vor putea fi implicate mai multe vedete, având în vedere acoperirea de pe coasta de est și de pe cea de vest a evenimentului.

amy poehler tina fey globurile de aur

Cele două prezentatoare vor ține legătura în direct pe parcursul show-ului. Amy Poehler și Tina Fey au mai găzduit Globurile de Aur în 2013, 2014 și 2015 și au preluat ștafeta de la comediantul Ricky Gervais, care a declarat că nu va mai prezenta niciodată gala premiilor acordate de Asociația Presei Străine la Hollywood. Anunțul nominalizărilor de anul acesta la Globurile de Aur urmează să aibă loc în această seară, iar evenimentul va fi prezentat de Sarah Jessica Parker și de Taraji P Henson, în cadrul emisiunii The Today Show.

De obicei, Globurile de Aur aveau loc în luna ianuarie, dar anul acesta, din cauza pandemiei, data a fost decalată, la fel ca și în cazul Premiilor Oscar, care sunt programate pentru data de 25 aprilie.

Foto: Hepta

Categorii Lifestyle