Campionatul Mondial de Fotbal și Pitbull pe ritmul piesei compuse de Randi

Randi ne-a cucerit cu hituri precum „Prietena ta”, „Ochii ăia verzi” sau „Până vara viitoare” și cu toții îl cunoaștem în calitate de solist, însă puțini știm că el este și compozitor. De-a lungul carierei sale a compus peste 100 de piese pentru artiști precum Delia, Andreea Bănică, Loredana sau JO, iar acum lucrează la piese pentru Nicole Cherry, Alina Eremia, Andra și Lora.

Cântărețul nu se mulțumește însă cu succesul pe plan local și lucrează la piese pentru artiști internaționali. Recent a compus, alături de Alex Cotoi, o piesă pentru Pitbull, care se numește Goalie Goalie și este dedicată Campionatului Mondial de Fotbal.

Piesa a fost lansată în urmă cu câteva săptămâni, fiind ascultată în premieră în deschiderea Cupei Mondiale, din Rusia, de pe 14 iunie. Goalie Goalie este o colaborare între Arash, Nyusha, Blanco și cântărețul american, Pitbull, celebru pentru colaborările cu Jennifer Lopez, Chris Brown, Mark Anthony sau Enrique Iglesias.

Randi: Îmi place să experimentez cât mai multe lucruri, să ies din zona de confort. Așa simt că evoluez ca artist și învăț lucruri noi. Faptul că Pitbull cântă pe o piesă la care și eu am contribuit nu poate decât să mă bucure. Pregătesc multe proiecte frumoase alături de echipa mea de la Famous Production și până la toamnă voi lansa încă un single solo, piesa Kalinka de la Morandi și un nou cover care face parte din seria #SlagareFamous.

Ascultă piesa aici :

Categorii Lifestyle