Campanii cool la sfârșit de toamnă. Iată cum au pozat Adriana Lima, Kate Moss și Irina Shayk

Ne aflăm în sezonul lansărilor de tot felul și avem campanii noi care merită toată atenția noastră. Mai jos, câteva dintre ele. 

Adriana Lima este protagonista celei mai noi campanii a brandului Puma. Celebrul fotomodel își arată aptitudinile sportive în pictorialul de promovare a colecției. Brandul de sportswear propune, împreună cu fostul îngeraș Victoria’s Secret, o colecție ce cuprinde o varietate de piese dedicate performanței sportive, de la sneakers, până la bustiere, hanorace și accesorii precum șosete.

Kate Moss revine din nou în atenția noastră într-o campanie a mărcii “Coach”. Ședinta foto a avut loc la New York, iar Kate ne demonstrează că poate să fie frumoasă, în ciuda trecerii timpului.

Irina Shayk este cu siguranță una dintre cele mai frumoase femei din lume. Modelul a pozat recent pentru noua colecție a brandului Intimissimi. Fosta parteneră de viață a lui Bradley Cooper povestește cum, în 2007, la începutul carierei ei în modelling, Intimissimi a fost primul brand cunoscut care a ales-o să pozeze pentru campania lor și, de atunci, au păstrat o relație care s-a transformat dintr-una profesională, într-una familială.

Foto: Hepta

Categorii Lifestyle