Campanii cool la sfârșit de an. Iată cum au pozat Bella Hadid, Kate Moss și Kristen Stewart

Ne aflăm în sezonul lansărilor de tot felul și avem campanii noi care merită toată atenția noastră. Bella Hadid, Kate Moss și Kristen Stewart au pozat pentru câteva branduri celebre.

Bella Hadid a pozat recent pentru brandul Calvin Klein. Noua colecție de costume de baie o are în prim plan pe Bella, care ne arată trupul perfect în câteva piese-cheie pentru vara lui 2020.

Kate Moss revine în atenția noastră și ne arată că este în formă în Campania publicitară care promovează colecția pentru primăvara-vara 2020 a casei Ermanno Scervino. Ședința foto a avut loc la Florența și ne lasă să decoperim în premieră câteva itemuri din colecția brandului.

Kristen Stewart a pozat și ea recent pentru campania de promovare a colecție de primăvară-vară a Casei Chanel. Actrița este ambasadoarea brandului de mulți ani.  Începută în 2013, relația dintre Kristen Stewart – Chanel a fost marcată de colaborări ca cea pentru campaniile de la Métiers d’Art collections, Paris-Dallas în 2014, Paris to Rome în 2016, de campania pentru noua geantă GABRIELLE a casei CHANEL și imaginea pentru colecția EYES 2016 și FALL 2016 LE ROUGE COLLECTION N°1. 

McDonald și Alexander Wang au gândit împreună o colaborare inedită, pentru o colecție de pungi inspirate de cel mai cunoscut lanț de fast food din lume.

FOTO: Hepta