Campanii care ne-au atras atenția în această săptămână #fashion

Lumea modei este în continuă mișcare, iar campaniile publicitare nu contenesc să apară. Celine, Escada și Fendi ne dezvăluie creațiile pentru acest sezon. Așa că, vă invităm să descoperiți ce au mai creat designerii în ultima perioadă!

Eleganță, rafinament, bun gust. Manechinul Fran Summers este imaginea celei mai noi campanii Céline. Modelul britanic promovează colecția de iarnă 2020 a casei Celine, în cel mai glamour stil, în imagini alb-negru, pictorialul fiind realizat într-o locație din Saint Tropez.

Escada a dezvăluit colecția de primăvară-vară 2021. Pentru anul care urmează, brandul german ne îndeamnă să vedem viața în mod optimist, mizând pe multă culoare și rochii vaporoase.

Fendi aduce în atenția noastră cel mai nou parteneriat cu brandul de accesorii Chaos.

FOTO: Hepta

Povestea Fendi a început de la Adele Casagrande și soțul său Edoardo Fendi, care au deschis un atelier de blănuri în centrul orașului. Ei aveau cinci fete care ulterior au preluat casa de modă, ele implicându-se în proiectul de familie încă de la vârsta de 15 ani. Însă fără implicarea lui Karl Lagerfeld, care a fost designerul casei de modă foarte mulți ani, brandul Fendi nu ar fi avut succesul de astăzi.