Cameron Diaz nu mai vrea să revină la actorie

cameron diaz

Cameron Diaz a descoperit în cea de-a jumătate la vieții bucuria căsniciei și a maternității. Actrița a declarat într-un interviu că nu are de gând să revină pe platourile de filmare și că preferă să aibă de grijă de familia ei.

La 48 de ani, Cameron Diaz spune că și-a găsit menirea – aceea de a fi soție și mamă. La un an după ce s-a născut fiica ei și a soțului ei, rockerul Benji Madden, printr-o mamă surogat, Cameron Diaz savurează fiecare moment petrecut în familie și nu mai e atrasă de revenirea la actorie. Ultimul film în care a jucat Cameron Diaz a fost ”Annie”, în 2014, iar de atunci, actrița s-a dedicat vieții casnice. Când s-a retras din lumina reflectoarelor, Cameron era una dintre cel mai bine plătite actrițe de la Hollywood, cu onorarii de peste 20 de milioane pentru un rol.

cameron diaz

cameron diaz

Copilul și soțul meu mă împlinesc cel mai mult, sunt cei mai importanți din viața mea, sunt totul pentru mine. Pare că am așteptat până acum să mă bucur de aceste lucruri, iar împlinirile din carieră au avut loc înainte, tocmai ca să mă pot concentra acum pe viața de familie. Nu spun niciodată niciodată, nu sunt genul acela de persoană. Voi mai juca în filme vreodată? Nu-mi mai doresc asta, dar nu se știe, habar n-am. Poate. Niciodată să nu spui niciodată. Dar nu-mi pot imagina cum ar fi să stau pe platourile de filmare câte 14-16 ore având un copil de un an, n-aș putea să stau atât de mult timp departe de fetița mea”, a spus Cameron Diaz într-un interviu și a adăugat: ”Nu sunt făcută să fiu genul ăsta de mamă. Dar sunt multe alte femei care trebuie să muncească, n-au încotro, iar simpatia mea merge către ele și către copiii lor. Mă simt binecuvântată că pot sta alături de copilul meu și că pot să fiu o mamă bună. E un privilegiu și sunt foarte recunoscătoare că pot face acest lucru”, a mai spus actrița.

cameron diaz

Când m-am retras, m-am simțit împăcată, în sfârșit am putut să am grijă de mine. Mi-am dat seama că vreau alte lucruri de la viață. Am muncit mult, am tras tare, am făcut multe filme și e un efort imens, un stres continuu în viața artistică, lucru ce nu-mi permitea să mai am grijă și de viața mea personală”, s-a destăinuit Cameron Diaz într-un interviu acordat prietenei ei, o alta vedetă de la Hollywood, Gwyneth Paltrow, transformată în wellness guru.

cameron diaz
Noua casa cumpărată astă-toamnă de Cameron Diaz și de Benji Madden, care a costat 14,7 milioane de dolari și e amplasată în Los Angeles, în Benedict Canyon

Cameron Diaz e căsătorită din 2015 cu componentul trupei Good Charlotte Benji Madden, iar în urmă cu un an, în luna ianuarie, venea pe lume primul lor copil, o fetiță botezată Raddix, care s-a născut cel mai probabil dintr-o mamă surogat.

Foto: Hepta

Categorii Lifestyle