Cămașa albă de vacanță

camasa alba de vacanta, Diana Marasoiu si Florin Ioanitescu

Atunci când îți vine să visezi la soare, plajă și cocktailuri cu umbreluță ai nevoie doar de câteva fotografii inspirate. De o rază de soare. Și, bineînțeles, de o piesă care se potrivește oricărei garderobe ca o vacanță ca în povești. Cum ar fi… o cămașă albă, dar cu un touch special. La acest item s-au gândit și Noemi Meilman și Alina Rachieru, care au lansat colecția Pineberry Shirts.

Povestea cămășii albe de vacanță a început în primăvara lui 2015, atunci când Noemi și Alina s-au întâlnit la cursurile Naked PR. Noemi își dorea o cămașă albă, simplă, unisex, cu spatele brodat sau imprimat. Alina are brandul Pineberry și discuțiile au demarat în toamna lui 2015, atunci când Noemi și-a făcut ordine în albumul de călătorii și a găsit două fotografii numai bune de imprimat pe spatele cămășilor. Apoi Noemi a contactat-o pe Marina Moldovan (http://touchskindeep.com), care i-a scris cu fonturile sale inconfundabile mesajele peste fotografii. Iar personajele principale sunt Diana Mărășoiu și Florin Ioanițescu, autorii blogului https://escapism.ro.

where the palm trees are

(Shootingul a fost găzduit de către The Brewery (www.thebrewery.ro). Fotograf: Felicia Simion, http://www.feliciasimionphotography.com. Hairstyle: Magda Soare. Make up: Oana Busuioc, http://oanabusuioc.ro.)

Cămășile pot fi achiziționate de pe http://www.pineberry.ro și în curând și din concept store-ul Molecule-f din Promenada.