Călătorii transpuse pe porțelan: o nouă colecție semnată Wagner Arte

img_1603

Inspirată de călătorii simpatice și de arhitectura văzută în frumoasele orașe ale lumii, cea mai recentă colecție „art de la table” semnată Wagner Arte surprinde momente inedite, detalii din voiaje peste mări și țări. „Viața e o călătorie frumoasă. Călătoriile mele vin de se așază, peste ani, pe porțelanuri”, spune Ana Wagner. Pentru artistă, călătoria a fost întotdeauna ocazia de a descoperi detaliile și esența naturii și arhitecturii locale și de a le transpune în creațiile ei, după o perioadă de căutare a formelor și mijloacelor artistice.

Colecția „Călătorii” se distinge prin precizia și rafinamentul miniaturii lucrate cu migală și suflet, prin strălucirea detaliilor, culorile curajoase și prin semnificația puternică a simbolurilor caracteristice graficii Anei Wagner. Colecția conține atât seturi elegante „art de la table” (ceainice, cești, farfurioare) decorate spectaculos, cât și piese de bijuterie splendid ilustrate și mixate cu cristale și pietre semiprețioase – pandantive, coliere, cercei.

img_1594

Și, pentru că o călătorie înseamnă și să-ți prețuiești rădăcinile și tradițiile, Wagner Arte reia, în colecția „Țesături românești” o parte din temele inspirate din grafica artei noastre populare, mai exact din scoarțele maramureșene.

img_1638

Noile colecții pot fi vizionate la showroom-ul Wagner Arte Frumoase și Povești situat în Cotroceni, pe strada Dr. Gheorghe Marinescu, nr 4.

Categorii Lifestyle