Cafeaua ta cu gust colorat

Scenariul unei dimineți perfecte? O cafea cu gust intens și câteva minute în plus de relaxare în pat, bineînțeles. Iar dacă pentru minutele-extra de leneveală nu putem garanta, mai ales în acest secol al vitezei și al agitației, în privința cafelei avem cea mai bună soluție!

Tchibo România a lansat Cafissimo MINI, o colecție de espressoare moderne pe bază de capsule, cu design compact și culori intense. Cele șase nuanțe (Blazing Mint, Electric Blue, Flashy Lime, Wild Berry, Midnight Black și Classy White) arată absolut senzațional, fiind acele accente de culoare ce înveselesc orice încăpere. De acum înainte, va fi o adevărată plăcere să îți prepari cafeaua, pentru că designul minimalist al noului espressor Cafissimo MINI este atât de simpatic, încât va fi imposibil să nu te îndrăgostești de el!

Iar partea bună este că îl poți folosi cu cea mai mare ușurință pentru a-ți prepara băutura preferată. Espressoarele din gama Tchibo Cafissimo MINI sunt prevăzute cu sistemul patentat de infuzare cu trei trepte de presiune la care se pot pregăti espresso, caffè crema şi cafea filtru, printr-o simplă apăsare de buton. Mai mult decât atât, acestea sunt accesibile și iubitorilor de ceai, având capacitatea să pregătească cu ajutorul capsulelor  ceaiul preferat în cel mai scurt timp posibil.

Și pentru ca răsfățul să fie complet, Tchibo îți pune la dispoziție 16 sortimente diferite de cafea (capsulele conțin cafea 100% Arabica, provenită 100% din cultivare sustenabilă), ediţii limitate, 3 sortimente de ceaiuri, dar și o gamă de accesorii colorate: ceşti mici pentru espresso, ceşti medii pentru caffè crema sau căni de cafea filtru cu izolaţie termică din silicon, de culoare berry, mint sau grey. Învelișul de silicon al cănilor protejează mâinile de conținutul fierbinte, fiind ușor de manevrat și curățat în maşina de spălat vase.

Noile espressoare Tchibo Cafissimo MINI pe bază de capsule pot fi instalate în aproape orice spațiu din bucătărie, sufragerie sau chiar birou, având dimensiunile economice de 18 x 30 x 22 cm (lungime x adâncime x înălţime). Acestea se găsesc pe piață în toate lanțurile mari de magazine din țară.

Mai multe detalii despre Tchibo Cafissimo MINI găsiți pe pagina www.tchibocafissimo.ro.

(P)

Categorii Lifestyle