Cadouri pentru EL în funcție de stadiul relației

O sticlă de băutură fină (vin sau whiskey, de regulă), o pereche de şosete, o cravată… Toate sunt cadouri perfect OK pentru iubitul tău, însă, trebuie să recunoşti, nu cine ştie ce creative… Situaţia se schimbă, bineînţeles, dacă se întâmplă să fie un mare amator de băuturi fine, caz în care ai putea să îi cumperi o variantă mai specială a băuturii sale favorite, sau un împătimit al cravatelor, care le colecţionează cu zecile şi se bucură de orice nou model adăugat colecţiei.

În afară cazurilor enumerate mai sus, iată câteva idei de cadouri pentru un el” special. Şi că să fie totul mai uşor, le-am organizat în funcţie de stadiul în care relaţia voastră se află în acest moment.

Stadiul relaţiei: Vă vedeţi de relativ puţin timp şi încă nu aţi făcut relaţia oficială

Un cadou prea costisitor ar fi extrem de nepotrivit în acest punct, însă asta nu înseamnă că nu poţi fi creativă cu ceea ce îi oferi tipului pe care l-ai cunoscut recent şi cu care te vezi de atunci.

Un dar care îi va aduce aminte de cadourile primite de la bunici, însă într-o varianta modernă şi cool: un borcan cu gem de chilli. Poate fi savurat alături de preparate din carne, sau pur şi simplu, pe pâine cu unt – e absolut delicios (şi – bonus! – poate fi savurat în doi!)

În locul unei clasice sticle cu vin, îi poţi oferi un dop de vin simpatic (dopul care vine odată cu sticla oricum se pierde mereu, aşa că precis îi va folosi. În plus, un dop din porţelan arată mult mai bine decât unul scos din sticlă şi îndesat apoi la loc).

Dacă este amator de dulciuri, nu îi lua o cutie de bomboane. Fă-i mai degrabă cadou un cub de ciocolată belgiană care se transformă într-o delicioasă ciocolată caldă în momentul în care este scufundat într-o cană cu lapte. Îți recomand varianta care include o capsulă mică de Grand Marnier!

O boxă Bluetooth portabilă este un cadou simpatic şi în acelaşi timp util (e perfectă pentru momente în care nu există la îndemână sau nu e necesar un sistem de sunet mai mare – un picnic, o întâlnire cu câţiva prieteni, etc).

Stadiul relaţiei: Sunteţi împreună de câteva luni

Dacă sunteţi deja oficial împreună de câteva luni, este acceptabil să cheltuieşti o sumă un pic mai mare, însă bineînțeles, nu neapărat necesar.

Iubitul tău are barbă? Fă-i cadou un grooming kit. Cel de mai sus conţine un pieptene special, o pereche micuţă de foarfece, un ulei pentru îngrijire (şi care face firele de păr foarte moi!) şi ceară pentru aranjarea bărbii şi a mustăţii.

Este genul care călătoreşte des? Oferă-i în dar o husă din piele pentru paşaport, care îl va face să se gândească la tine de fiecare dată când îl scoate din buzunar (şi în plus, arată super stylish!)

Drumul până la birou e plicticos pentru toată lumea. Înveseleşte-i-l cu o pereche de căşti wireless, care se conectează la telefon prin Bluetooth, şi care pe deasupra arată şi super cool (poţi alege dintre mai multe opţiuni de culoare).

O idee de cadou simpatică şi care arată că te gândeşti la el este să îi faci cadou o pereche de mănuşi care nu trebuie date jos atunci când îşi doreşte să folosească telefonul. Cele de mai sus sunt din piele (există şi variante din lână), cu vârfurile degetelor gândite astfel încât să poată fi detectate de touch screen-uri.

Stadiul relaţiei: Sunteţi împreună de un an

Dacă sunteţi împreună de aproximativ un an, există şanse mari să locuiţi deja împreună, dar chiar dacă nu se aplică, te poţi baza pe una dintre ideile de mai jos.

Este genul care bea cafea în fiecare dimineaţă? Dăruieşte-i o cafetieră French Press cu un design modern şi precis acest lucru îl va face să fie el cel care prepară cafeaua în fiecare zi (în caz că nu o face deja).

Fă-i cadou un aparat Polaroid ca să puteţi imprima fotografiile cu voi doi (cu următoarea ocazie, îi poţi cumpăra o ramă drăguţă în care să pui una sau mai multe dintre fotografiile printate pe parcursul timpului).

Dacă este (sau sunteţi) genul cărora le place să fie gazde (sau pur şi simplu sunteţi foodies), îi poţi dărui un set pentru servirea brânzeturilor, complet cu un platou de servit care poate fi personalizat cu un mesaj scurt sau cu iniţialele lui.

Apropo de personalizat, iată încă o variantă de cadou custom, de dată această mai elegant: o pereche de butoni care pot fi gravaţi cu iniţialele lui.

Stadiul relaţiei: Sunteţi împreună de multă vreme şi intenţionaţi să rămâneţi aşa

Indiferent dacă sunteţi căsătoriţi, dacă urmează să o faceţi, sau pur şi simplu ştiţi amândoi că va doriţi să rămâneţi mereu împreună, iată câteva sugestii de daruri de care vă puteţi bucura împreună:

Surprinde-l cu un city break – Scăpaţi de frig şi mergeţi împreună 3-4 zile în Barcelona, o destinaţie pe care chiar dacă aţi vizitat-o deja, merită să vă reîntoarceţi, sau dacă nu, va fi un decor romantic pentru o mini-vacanţă în doi.

Nu da vina pe mine dacă alegi să îi faci cadou acest fotoliu şi deodată te trezeşti că stă mai mult pe el decât pe canapea, lângă tine. Da este atât de confortabil. Şi în plus, arată şi super chic alături de cam orice decor interior.

Dacă îi plac gadgeturile, ia-i o dronă cu care să se amuze ore în şir şi cu care să filmeze vacanţele sau ieşirile voastre din unghiuri inedite.

Se spune că muzica nu se aude niciodată mai bine decât de pe un disc de vinil, aşa că îi poţi face cadou iubitului tău un pick-up, urmând că apoi să îl ajuţi să îşi creeze o colecţie de discuri cu artiştii săi favoriţi.

SHOP THIS STORY: