Cadouri dulci de Halloween

Sărbătoarea de Halloween se apropie, iar Grace Couture Cakes îți propune o nouă colecție specială. De la eclere personalizate cu mesaje și imagini cu lilieci sau vrajitoare, turtă dulce în formă de dovleac sau scheleti, cupcakes și mini torturi decorate cu pânze de păianjen sau fantome, până la torturi cu decor special, anul acesta, de Halloween, la Grace Couture Cakes este doar despre dulciuri ce dau fiori.

Borcănașe Jellycioase mari, pregătite de Halloween, umplute cu fabuloasele drajeuri Jelly Bean și cu jeleuri în formă de craniu așteaptă să fie oferite cadou, pe 31 octombrie. 36 de arome diferite de Jelly Beans, jeleuri fructate și etichete personalizate cu mesaje înfricoșătoare-  surpriza colorată și dulce pentru oamenii dragi din viața ta. Alege aroma, culoarea, mesajul și cadoul de Halloween e gata!

Pentru ca distracția să atingă apogeul maxim de “groază”, Ana Pan vine în ajutorul petrecăreților cu un tort deosebit în decor de…Halloween. Toate compozițiile sunt absolut delicioase și versatile, așa că Tortul Dovleacului Zâmbitor va fi perfect pentru ca petrecerea ta să fie cea mai dulce!

Categorii Lifestyle