Cadouri aromate: 10 parfumuri pe care le poți dărui de sărbători

Știm că începe sezonul cadourilor și ești preocupată să alegi cele mai frumoase surprize pentru cei dragi. Cum nu putem rezista tentațiilor, mai ales atunci când vine vorba de parfumuri, venim în ajutorul tău și îți propunem 10 parfumuri irezistibile pe care le poți dărui de sărbători.

TOM FORD Fougere D’Argent (Disponibil în magazinele Obsentum)

Dezinhibată și îndrăzneață, ingeniozitatea lui Tom Ford este redefinită de categoria iconică a parfumurilor fougère în inima unei lucrări de toată frumusețea. Un parfum unisex, elegant și rafinat.

Victoria’s Secret Bombshell

Încă de la început, Victoria’s Secret Bombshell, te încântă cu acorduri dulci de mandarină,  grapefruit, ananas și căpșuni delicioase. Notele centrale sunt date de senzualele esențe de iasomie, fructe de pădure și orhidee. Disponibil în magazinul Victoria’s Secret din Aeroportul Henri Coandă și pe bestvalue.eu.

Yves Saint Laureant Black Opium Xmas 397 lei

O reinterpretare glam rock a laturei întunecate, misterioase a brandului Yves Saint Laurent, Black Opium este parfumul perfect pentru femeile energice și pasionale. Acum îmbrăcat într-un design spectaculos pentru sărbători.

Apă de Parfum Chanel No 5 Red Edition- Pret 797 lei -100 ml

Cunoscut pentru sticla sa curată, dreptunghiulară, cu capac fațetat și siglă minimalistă, aspectul Chanel N°5 este la fel de distinctiv precum mirosul. Acum, pentru Crăciunul din 2018, parfumul este relansat într-o sticlă roșie, marcând prima modificare a ambalajului iconic.Motivele pentru această schimbare nu se rezumă doar la cadourile de Crăciun sau la mulțumirea colecționarilor – roșul are o semnificație aparte pentru casa Chanel. Este „culoarea vieții, culoarea sângelui”, spunea Gabirelle Chanel, care voia să îmbrace femeile doar în negru, alb, bej, auriu și roșu.

Carolina Herrera Good Girl Velvet Fatale 585 lei

Good Girl Velvet Fatale celebrează puterea seducției cu o noua apă de parfum în ediție limitată! Tocul iconic auriu al apei de parfum Good Girl rămâne neschimbat, dar de această dată sticla este îmbrăcată în catifea roșie, o amintire tactilă a puterii tale interioare de seducție.

Lancome La Vie Est Belle Artist Edition 446 lei

Parfumul iconic Lancome devine o operă de artă originală unde codurile stradale întâlnesc codurile luxului. Sticla este ornată cu un graffiti într-o nuanță de fucsia, iar la baza gâtului are o fundiță ce reprezintă aripile libertății.

Zadig & Voltaire Girls can do Anything 223 lei

Girls can do Anything – un nume ca o declarație ce invită fetele să îndrăznească și să încerce orice. O poțiune ce deține secretul încrederii în sine. Un parfum cu o răsucire delicată a duo-ului de pere – tonka, îmbunătățit cu mosc infuzat de vanilie și vibrant datorită lemnului de santal.

Paco Rabanne Black XS For Her 242 lei

Pure XS For Her fascinează și trezește simțurile prin nota florală de ylang-ylang cu instinct carnal. O explozie de popcorn. Pure XS For Her este excesul în stare pură.

Trussardi 1911 Donna 192 lei

Parfumul fascinant este o armă olfactivă a seducţiei. O simfonie de arome, ce combină elemente clasice cu aspecte moderne. Un simbol al iubirii dintre un bărbat şi o femeie.

Salvatore Ferragamo Signorina 388 lei

Signorina sărbătoreşte cele mai frumoase feţe ale feminităţii printr-un parfum rafinat, aproape insesizabil de îndrăzneț. O creaţie parfumată proaspătă şi totodată elegantă, în stilul tipic italian al lui Salvatore Ferragamo.