Cadoul perfect de Crăciun: sănătatea de care au nevoie tenul tău și al persoanelor dragi din viața ta

Să cauți cadoul de Crăciun perfect este o provocare în fiecare an, tocmai de aceea venim în ajutorul tău cu câteva sfaturi. Noi, fetele de la Alist Magazine, ne-am ales trusele-cadou de la Vichy care oferă tenului sănătatea de care are nevoie, atât pentru noi, cât și pentru persoanele dragi din viața noastră.

Cadoul de Crăciun perfect pentru Alina Burlacu (Beauty Editor Alistmagazine): trusa Minéral 89 de la Vichy

Sigur că îl aștept pe Moș Crăciun și sper să îmi ofere un cadou minunat, dar de ce să nu aleg și eu ceva pentru mine, mai ales că știu exact ce îi face bine tenului meu? Am ales trusa Mineral 89 de la Vichy, care, apropo, este pentru toate tipurile de ten. De ce am ales-o? Pentru cele trei efecte dorite: hidratare, calmare, fortifiere a pielii.

Trusa conține un Gel-booster zilnic Mineral 89, cu efect de hidratare, fortifiere și reumplere, cu acid hialuronic, de 50 de ml, și o Cremă-gel Aqualia Thermal Spa de noapte, de 15 ml, pentru o hidratare completă. Mineral 89 întărește bariera naturală de protecție a pielii. Este recomandat a fi folosit ca prim pas în rutina de îngrijire zilnică, înainte de utilizarea machiajului, sau ca produs unic de îngrijire a tenului, mai ales în mediul urban. Crema-gel hidratantă de noapte Aqualia Themal SPA ajută pielea deshidratată, care prezintă semne de oboseală și disconfort, să redevină luminoasă și catifelată. Aceste produse sunt potrivite chiar și pentru pielea sensibilă, așa că dacă tenul tău are nevoie de un plus de hidratare, calmare și fortifiere, ți le recomand!

Nicoleta Nicolae- Redactor Șef www.alistmagazine.ro: Cadoul de Crăciun perfect pentru prietena mea cea mai bună: trusa LiftActiv Collagen Specialist de la Vichy

Ne știm de când eram copii și tot de atunci ne facem cadouri de Crăciun așa că e destul de greu să aleg cadoul perfect, pe de altă parte știu că nu pot da greș cu un cadou care are grijă de frumusețea ei. Așa că voi alege trusa Liftactiv Collagen Specialist de la Vichy care conține două produse pentru îngrijirea tenului cu efecte de reducere a pigmentării, luminozitate, antirid și care este creată și pentru toate tipurile de ten (așa că o poți alege și tu!)

Trusa conține o cremă de zi antirid pentru toate tipurile de ten, de 50 de ml, și 3 Fiole Liftactiv Specialist Glyco-C (3×2 ml). Bogată în ingrediente dermatologice de origine naturală, crema de zi antirid oferă tenului puterea de a combate semnele îmbătrânirii și o corecție progresivă a reducerii nivelului de colagen din piele. Textura este hidratantă, onctuoasă. Fiolele Liftactiv Specialist Glyco-C de la Vichy țintesc petele pigmentare, lipsa luminozității și nuanța neuniformă a pielii.

Monica Cismaru, Redactor A List Magazine: Cadoul de Crăciun perfect pentru mama ei: trusele Liftactiv Supreme de la Vichy.

Un cadou este o idee bună, două cadouri de Crăciun sunt o idee excelentă! Și ceea ce mă bucură este că, deși par identice, fiecare trusă are de fapt exact acțiunea necesară pentru o piele sănătoasă și respectă nevoile tenului fiecăreia. Așadar, pentru mama mea, aleg Liftactiv Supreme, pentru tenul uscat, iar pentru sora soțului meu, Liftactiv Supreme, pentru tenul normal-mixt. După cum spuneam, alese corect pentru a respecta nevoile tenului, produsele conținute de aceste truse au efecte antirid, oferă un aspect mai neted și fermitate pielii.

Trusele conțin o cremă antirid și fermitate Liftactiv Supreme, pentru ten normal-mixt sau pentru ten uscat, 50 ml, și o cremă de noapte antirid pentru toate tipurile de ten, 15 ml, pentru o rutină completă.

Crema de zi antirid Liftactiv Supreme oferă o corecție progresivă: până seara, obții o piele cu aspect mai neted și întinerit. Crema de noapte din aceeși gamă oferă îngrijire antirid şi fermitate integrală de noapte, pentru un efect de lifting de durată. Cele două produse au împreună o acţiune integrală împotriva ridurilor, chiar şi profunde, împotriva pierderii fermităţii, dar şi împotriva îmbătrânirii texturii pielii.

Roxana Popescu (Social Media Manager Alistmagazine.ro) Cadoul de Crăciun perfect pentru mama ta, dar și pentru mama lui: trusele Neovadiol de la Vichy.

Mi-a plăcut ideea colegei mele, Alina, de a oferi cadouri care să aibă grijă de sănătatea pielii persoanelor importante din viața ei. Stând de vorbă cu ea, am găsit, de fapt, soluția perfectă pentru mama, dar și pentru soacra mea: trusele Neovadiol de la Vichy, care conțin produse ce oferă un aspect mai neted, fermitate, una pentru tenul normal și mixt, și cealaltă pentru tenul uscat.

Dacă vrei și tu să rezolvi dilema „ce iau pentru mama mea, dar și pentru mama lui ”, află că: trusele conțin o cremă de zi Neovadiol Complex Substitutiv, pentru ten normal-mixt sau pentru ten uscat, 50 ml, și o cremă de noapte Neovadiol Complex Substitutiv, pentru toate tipurile de ten, 15 ml, pentru rutina completă de îngrijire Neovadiol.

Crema de zi Neovadiol Complex Substitutiv este creată pentru femeile care doresc să combată impactul menopauzei asupra pielii lor: pierderea densității, a volumului, a prospețimii și a strălucirii. Crema de noapte Neovadiol Complex Substitutiv redă tinerețea tenului: densitate, elasticitate, volum redefinit și luminozitate.

Foto: PR.