Photojet imprimă pe loc fotografii din telefon și de pe Instagram

13626570_1046064722137280_6610334676116358589_n

De fiecare dată când fac o poză drăguţă, pasul imediat următor implică să o urc pe Instagram şi/sau Facebook, ca să pot împărtăşi momentul cu prietenii mei. Un lucru pe care nu îl fac mai niciodată? Să printez pozele în cauză.  Asta până de curând.

Cu toate că am absolut tot timpul telefonul lângă mine şi pot în orice moment să deschid arhiva foto şi să scrollez printre zeci şi sute de fotografii stocate acolo, există o anume plăcere cu note nostalgice, de a răsfoi un album foto (precum cele câteva de când eram mică, pe care le scot din raft din când în când), sau de a avea un moment special pus în ramă, care mă face să îmi doresc să deţin unele poze şi în varianta … retro – mai exact, imprimate.

Am descoperit că pot să fac acest lucru mult mai uşor decât credeam – nu implică scoaterea imaginilor de pe telefon pe laptop, transferul pe stick-uri de memorie, sau alte lucruri de acest gen.

Cabina Photojet (localizată în Galeria Feeria din Băneasa Shopping City), printează pe loc poze de pe telefon, ba chiar şi pe cele pe care nu le mai ai stocate în memoria lui, ci doar publicate pe Instagram.

Cu următoarea ocazie a unei vizite în mall, îţi recomand să încerci neapărat – ai să vezi că nu te poţi opri la o singură poză!

Foto: Facebook Photojet

Categorii Lifestyle