Tipsuri de beauty pentru orice femeie

Tehnologie de ultimă oră, formule avansate şi know how-ul experţilor, toate combinate întrec orice baghetă fermecată când vorbim despre a ne fi îndeplinite dorinţele în materie de frumuseţe. Check this out!

 Păr fabulos…la o aplicare distanţă

După o vară toridă, podoaba noastră capilară are întotdeauna de suferit. Expunerea la soare, vântul, umiditatea scăzută din aer sau utilizarea frecventă a aparatelor de coafat determină evaporarea apei din interiorul firului de păr. Drept urmare, acesta se usucă, îşi pierde luciul şi devine casant.

 „Un păr hrănit și hidratat va pune mai bine în valoare culoarea, coafura, look-ul per total. Tratamentul Fiber Infusion de la Londa Professional este exact ce ai nevoie pentru un păr mai strălucitor şi mai sănătos.”, spune Bogdan Mirică, hairstylist și owner al salonului Londra 17.

Vestea bună este că Fiber Infusion, gama ce include faimosul tratament cu cheratină, este acum completată de un şampon şi o mască reconstructivă.  În doar câteva minute, şuviţele tale vor deveni mai puternice, mai netede şi mai strălucitoare. Rezultatele din salon pot fi menţinute, folosind produsele şi acasă.

Preţ tratament capilar Fiber Infusion: 150 lei. www.londra17.ro

Zona ochilor sub lupa esteticianului

Cearcănele, ridurile de sub ochi, pleoapele căzute, pungile de sub ochi sunt motiv de maximă frustrare. Din fericire, Daniela Taher, medic specialist dermatologie estetică şi fondatoarea Skin Clinic a adus şi în România conceptul de „eye framing”.

Bazându-se strict pe proceduri minim invazive, aceasta transformă pur şi simplu zona ochilor pacientelor în câteva şedinţe. Deşi toată lumea vorbeşte în ziua de azi despre injecţii cu acid hialuronic sau cu Botox, succesul dnei. Dr. Taher constă în ordinea în care sunt injectate şi doza optimă, care să îndeplinească nevoile pacientelor, dar totodată efectul să fie unul natural.

Pentru rezultate cu adevărat spectaculoase, experta foloseşte şi Plasma Lifting, o procedură de blefaroplastie non-chirurgicală, care reduce excesul de piele al pleoapelor. Tratarea zonei ochilor schimbă întregul aspect al feţei. În plus, te va încânta şi că protocoalele dezvoltate aici permit o recuperare rapidă. Astfel, nimeni nu ghiceşte la ce trucuri ai apelat de pari cu zece ani mai tânără.

Mezoterapie next level

Tot ceea ce ştiai despre mezoterapie e pe cale să se schimbe. În 2019, lăsăm în urmă varianta clasică şi ne focusăm pe mezoterapia FILLMED, disponibilă în clinica Elos Skin & Laser Center.

Cu un puternic efect rejuvenant, aceasta se diferenţiază prin formula unică a cocktailul de substanţe injectat, bazat pe acid hialuronic şi pe 53 de de ingrediente nutritive esenţiale pielii (vitamine, aminoacizi, coenzime, antioxidanţi, minerale şi baze nucleice).

NCTF® 135 HA FILLMED hrăneşte pielea în profunzime, umple liniile fine şi redă strălucirea feţei. Mai mult, procedura este realizată cu ajutorul unui dispozitiv medical inovator, NANOSOFT, care permite eliberarea intradermică controlată a complexului unic de ingrediente active.

Acesta este prevăzut cu trei micro-ace cu o adâncime de 6,6 mm, din silicon cristalizat, care produc microleziuni ce stimulează regenerarea celulară şi crearea unor noi fibre de colagen şi elastină.

Datorită dimensiunii acelor, terapia acţionează pe zonele delicate, dificil de tratat cu ajutorul celor clasice. Totodată, durerea este minimizată, iar efectele adverse (edem, eritem, fibroza sau echimozele) din jurul ochilor sau de pe gât vor fi acum inexistente.