byron, The Mono Jacks, Robin and the Backstabbers și Travka la Elements Reunited (21 aprilie)

Turneul Overground Elements a ajuns la final, cu cele patru formații din line-up concertând fiecare, alternativ, în patru mari orașe ale țării: București, Iași, Cluj și Timișoara. După ce au prezentat publicului noile lor proiecte live, fiecare în parte, cele patru formații se reunesc la București în Fratelli Studios vineri, pe 21 aprilie, pentru un concert împreună!

byron, The Mono Jacks, Robin and the Backstabbers și Travka vor cânta în câte două reprize, atât acustic cât și electric, clubul urmând să aibă câte o scenă dedicată pentru fiecare tip de concert. Trupele vor cânta prin rotație pe ambele scene, totalizând opt reprezentații separate într-o seară cu peste patru ore de muzică!

Biletele se găsesc online și în rețeaua www.iabilet.ro la prețul de 70 de lei (presale) sau 80 de lei la intrare, în seara concertului, în limita stocului rămas. Accesul nu este permis persoanelor sub 18 ani.

byron – Marea

The Mono Jacks – Tablou

Robin and the Backstabbers – Cosmonaut

Travka – În aer

Haideți așadar vineri, pe 21 aprilie, alături de byron, The Mono Jacks, Robin and the Backstabbers și Travka la un eveniment deosebit, unde fiecare trupă va concerta atât electric, cât și unplugged, pe două scene dedicate! Venue – Fratelli Studios (str. Glodeni nr. 1-3). Open doors – ora 21:00.

Foto: Năluca/Overground Music

Categorii Lifestyle