BSB a lansat colecția pentru primăvară-vară 2019

BSB a lansat colecția pentru primăvară-vară 2019 și a marcat evenimentul printr-o prezentare de modă și o petrecere glam & stylish, la care au participat celebrități din muzică, televiziune și cinematografie. Gazda evenimentului a fost Lili Sandu, care a strălucit pe podiumul de la Biavati într-o rochie statement din noua colecție BSB. Atmosfera și ritmul vivace al serii au fost întreținute de Antonia, care a ales să poarte un costum alb cu imprimeu parsley, pe care l-a asortat cu o pereche de botine albe și un tricou în aceeași nuanță. La fel de stylish au arătat și Delia, Claudia Pavel, Albertina Ionescu, Diana Bart, Diana Dumitrescu, Ilinca Obădescu, Adina Halas, Ellie White, Diana Sar, Maria Andrei și Anca Florescu – o parte dintre vedetele prezente la show care au purtat piese BSB din colecția pentru primăvară-vară 2019. 

Noua colecție BSB este inspirată de nonconformismul anilor ’60 și ’70 și include fuste și rochii lungi, topuri cu aplicații brodate și jachete cu accente etnice. Alte elemente cool pe care le vei regăsi în propunerile brandului pentru acest sezon sunt culorile neutre, imprimeurile de inspirație tribală, animal print-ul – care se aliniază perfect cu tendințele actuale în modă. Denimul are și el un rol important în noua colecție și vine într-o serie generoasă de pantaloni, fuste și rochii, combinate cu elementele-cheie ale anilor ’80. Dantela, broderia anglaise și țesăturile ușoare din bumbac recreează siluetele celebre inspirate de stilul lui Brigitte Bardot, al lui Jane Birkin și al lui Catherine Deneuve – nostalgia modei de atunci se întâlnește cu femeia actuală și aduc împreună romantismul și încrederea în sine într-un stil inconfundabil, consacrat de colecțiile BSB.

Așadar, noua colecție BSB te pregătește pentru noul sezon și îți actualizează garderoba cu piese versatile & cool, pe care le poți integra în ținute vreme îndelungată de-acum încolo.

Colecția este acum disponibilă în magazinele BSB din toată țara și online, pe bsbfashion.ro

Delia și Antonia
Lili Sandu – rochie BSB
Lili Sandu – rochie BSB
Albertina Ionescu – costum BSB
Irina Mohora – outfit BSB
Ilinca Obădescu – rochie și jachetă BSB
Ellie White – outfit BSB
Stephan Pelger
Lili Sandu și Vangelis Poulios, owner BSB
Diana Sar – rochie BSB
Antonia – costum BSB
Diana Dumitrescu – rochie și blazer BSB
Claudia Pavel și Vangelis Poulios, BSB
Adina Halas – outfit BSB
Simona Țăranu
Claudia Pavel – rochie BSB
Delia – outfit BSB