Brunch at Home: experiența unică a gastronomiei de top ajunge în intimitatea casei tale

Tuturor ne plac momentele deosebite de socializare, în care reușim să avem parte de conversații spumoase, presărate cu o experiență culinară de cinci stele, în compania celor dragi. Pentru toate acestea, a fost inventat brunch-ul – un concept care se bucură de un real succes în țara noastră. Ce ne facem, însă, în momentul în care restricțiile par să ne țină departe de aceste mici plăceri ale vieții?

“Ne adaptăm regulilor noi din pandemie, pentru a ne bucura, în continuare, de brunch-urile noastre atât de iubite”, ar răspunde, fără echivoc, Nicolae Lică, Executive Chef la JW Marriott Bucharest Grand Hotel și unul dintre cei mai respectați creatori de experiențe culinare din România.

Brunch-ul este un concept introdus pe piața din țara noastră, care a prins extraordinar în rândul publicului. De ce credeți că oamenii sunt încântați de această idee și au asimilat-o în rutina lor?

În primul rând, românii sunt foarte entuziasmați de evenimentele care le oferă oportunitatea socializării. Iar dacă această socializare vine la pachet cu experiențe culinare extraordinare, rețeta succesului este garantată. Brunch-ul a devenit, în ultimii ani, o metodă evidentă de relaxare, mai ales că oferă posibilitatea găzduirii tuturor membrilor unei familii, de la cei mai în vârstă până la copii. În esență, brunch-ul este un loc de regăsire, de bucurie și de revedere cu oameni dragi din viața noastră. Dar și de a cunoaște oameni noi și a stabili conexiuni care ne dezvoltă orizonturile.

În prezent, însă, suntem în plină perioadă pandemică, perioadă care aduce cu sine restricții și impune respectarea unor reguli stricte de distanțare. Ce se întâmplă acum cu aceste evenimente, devenite o tradiție pentru cei care frecventează JW Marriott Bucharest Grand Hotel?

Așa este, pandemia și restricțiile impuse ne-au forțat să ne adaptăm pentru că, să recunoaștem, oamenii au nevoie de astfel de momente speciale, chiar dacă acum au loc într-un cerc restrâns sau cu familia. De aceea, am demarat, încă de anul trecut, un proiect nou – Brunch at Home – prin care ne dorim să oferim celor care duc dorul brunch-urilor aceeași experiență culinară desăvârșită în confortul propriei locuințe, înconjurați de cei dragi. Practic, toată priceperea noastră, desăvârșită de-a lungul timpului, ajunge în sufrageria de acasă, pentru cei care își doresc să rememoreze momentele unice ale unui brunch autentic. Mai mult, meniul de brunch de care te poți bucura acasă este extrem de variat: de la aperitivele și salatele delicioase, continuând cu terina cu ficat de rață și trufe, până la selecția exclusivă de Maky Sushi, rulada de somon afumat și deja binecunoscuta salată Teriyaki cu somon, doar ca să spicuim câteva din produsele aflate în meniu. Imaginați-vă doar ce varietate există, cu peste zece tipuri de aperitive, tot atâtea feluri principale, care mulțumesc orice gust, fie că sunteți amatori de carne, pește sau de produse vegetariene. Toate arată și au un gust fantastic, așa că experiența culinară din restaurantele noastre se transferă direct în confortul casei tale, fără nici un fel de concesii. Iar deserturile vin să încununeze acest adevărat festin, atunci când invitații se bucură de prăjiturile noastre de casă, de faimosul JW Cheesecake ori de eclerul cu fistic sau bomboanele cu căpșuni.

Până atunci, însă, în contextul actual, cum trebuie să procedeze cineva care își dorește să organizeze un brunch în confortul propriei locuinte?

Procedura este foarte simplă, tocmai pentru a fi la îndemâna oricui, în orice moment. Meniul de brunch poate fi comandat acasă nu doar în weekend, ci și în orice zi a săptămânii, în avans, apelând numărul de telefon 0724 000 835 sau prin email: bubbleon@marriott.com. De asemenea, membrii Club Connoisseur, programul nostru propriu de fidelizare, beneficiază de tarife preferențiale.

Există și meniuri tematice, mai ales că se apropie sărbătorile de Paște, moment în care mulți dintre noi ne dorim preparate specifice, adaptate gusturilor și dorințelor fiecăruia….

Sigur ca da, sunt nelipsite brunch-urile tematice de-a lungul anului: de Paște, de Crăciun și Anul Nou sau cu alte ocazii speciale din viața noastră. Pe lângă varietatea extraordinară pe care o oferă meniul, din ediția de Paște nu lipsesc preparatele tradiționale, precum drobul de miel, stufatul sau rulada de miel umplută cu ciuperci, spanac și nuci. Și, bineînțeles, ouăle roșii.

În ce alt mod se pot bucura oaspeții de experiențe culinare rafinate în intimitatea casei?

Personalizarea experienței culinare este la îndemâna noastră, iar toate ideile se pot transforma în realitate. Practic, putem concepe orice meniu pe care și-l dorește clientul nostru, astfel încât atmosfera exclusivă din restaurant să se mute acasă. În această perioadă, le putem oferi celor care își doresc experiența supremă în materie de gastronomie ‘Rent-a-Chef‘, un concept unic, realizat de echipa JW Marriott Bucharest Grand Hotel, prin care întregul proces de preparare a unui meniu se mută în locuința clientului, sub atenta coordonare a unui Chef profesionist, care vine în bucătăria acestuia și îi gătește pentru el și cei dragi lui. În acest caz, totul se transformă în câteva ore cu adevărat unice, presărate cu momente amuzante și interacțiunea directă dintre Chef și invitații evenimentului.