Bronzy makeup: 5 produse esențiale

Odată cu venirea verii tindem să minimizăm numărul de produse de machiaj pe care le folosim, iar acest lucru este de înțeles. Cine și-ar dori un ten încărcat având în vedere temperaturile extreme? Factorul de protecție joacă un rol esențial, așadar crema cu SPF este absolut necesară înainte de aplicarea machiajului. Cum putem obține un bronzy makeup fără prea mult efort? Intrăm imediat în detalii!

Orice machiaj începe cu uniformizarea tenului. În cazul în care îți dorești un look translucid, îți recomand să folosești un fond de ten cu acoperire mică spre medie. Eventualele imperfecțiuni pot fi camuflate local aplicând produs pe zonele respective, însă trebuie să te asiguri că fondul de ten are o formulă buildable, care permite stratificarea acestuia, precum Giorgio Armani Power Fabric Foundation Balm.

Cearcănele pot fi ascunse cu ușurință cu ajutorul unui anticearcan lichid, fără a aplica prea mult produs. Efectul dorit este de uniformizare, așadar ai grijă la cantitatea folosită.

Efectul de bronzy skin este întregit de bronzer, blush și iluminator – 3 produse must have în această perioadă. Pentru a obține un look flawless, folosește produse cremoase.

Avantajul acestora este că se difuzează extrem de ușor în piele, le poți aplica chiar și cu degetele, iar efectul este foarte natural.

Folosește cu încredere blush și bronzer la nivelul pleoapelor pentru a crea un efect armonios, iar dacă îți dorești un look monochromatic alege un gloss în aceeași nuanță cu blushul. Anumite produse sunt multifunctionale, precum Benefit Cha Cha Tint, si pot fi folosite chiar si la nivelul buzelor.