Bronzul pune zambetul in evidenta! Iata cum obtii zambet de Hollywood

Chiar daca vara te imbie sa faci doar planuri de vacanta, este bine sa nu uiti ca una dintre cele mai lungi si serioase relatii o ai cu zambetul tau. Bineinteles, doar daca vrei sa ai un chip frumos, buzunarul, dar si sanatatea intregului organism in siguranta.

De ce frumusetea si sanatatea merg mana in mana? Si cum ne facem socotelile sa iasa bine cand vine vorba de sanatate dentara? Toate studiile arata ca un zambet frumos schimba in bine fizionomia intregului chip. Pentru ca gura, respectiv cavitatea bucala este cea mai mare poarta prin care in organism pot patrunde bacterii si nu numai, orice este in neinregula in cavitatea bucala, circula mai departe si poate imbolnvi intreg organismul. Asadar, ai grija de sanatatea ta dentara fara scuze.

Si bineinteles, banii, un aspect care ne intereseaza pe toti. Preventia si tratamentele realizate din primul moment te salveaza de multi bani cheltuiti la dentist. Trebuie sa stii ca daca a aparut durerea dentara trebuie sa mergi urgent la stomatolog, cu cat amani mai mult, de fapt lasi lucrurile sa se agraveze si astfel vei avea nevoie de tratamente mai complexe, si deci mai costisitoare.

I-am invitat pe Dr. Razvan Boberis, Ceo Clinica 32 si Dr. Valentin Popescu sa ne explice cum sa avem grija de zambetul nostru, dar si sa obtinem o dantura frumoasa pe care sa o punem in evidenta si prin bronz. Un principiu de aur pe care l-am aflat este urmatorul: O DANTURA CARE NU ESTE SANATOASA NU POATE BENEFICIA DE TRATAMENTE STOMATOLOGICE ESTETICE.

“Indiferent de perioada anului, de locul in care te afli, fie ca esti in vacanta sau nu, igiena dentara nu trebuie neglijata. Banalul periaj dentar, de care se vorbeste permanent este important. Detartrajul, de asemenea, trebuie realizat de doua ori pe an. Pentru fumatori, poate fi realizat chiar si la trei luni. Daca doresti sa realizezi tratamente stomatologice estetice, primul pas este acela de a realiza investigatii profesionale, 2D si/sau 3D. Scanarea si amprentarea digitala ne ofera informatii superioare si putem controla rezultatul, putem sti foarte bine ce solutie recomandam fara risc. Insa! Important este ca in fiecare etapa sa se respecte recomandarile stomatologului. In prezent, stomatologia digitala ofera sansa unui zambet asa cum iti doresti, deoarece beneficiem de infrastructura digitala si de materiale superioare.”, a declarat Dr. Valentin Popescu.

“In prezent, datorita tehnologiei, a materiei prime si a echipei multidisciplinare, putem solutiona orice provocare in ceea ce priveste sanatatea si frumusetea dentara. Intr-adevar, in perioada verii, tratamentele stomatologice estetice sunt mai solicitate, dar sub acoperisul Clinicilor 32 , intreaga echipa acorda importanta cuvenita discutiei cu pacientul pentru a intelege ca o dantura cu probleme nu poate sustine tratamente estetice. Sub nicio forma nu agravam problemele pacientilor. Avem foarte multe solutii pentru a solutiona inclusiv pacientii care nu mai ai niciun dinte”, a explica Dr. Razvan Boberis, Ceo Clinica 32.

Categorii Lifestyle