Brie Larson va juca rolul lui Captain Marvel

Brie Larson

Este oficial: după ce a câștigat Oscarul pentru rolul lui Ma din Room, Brie Larson este pregătită pentru o nouă provocare. Aceasta a semnat un contract cu cei de la Marvel și va fi supereroina Carol Danvers/Captain Marvel în filmele Avengers: Infinity War – Part I și Captain Marvel, anunțate pentru 2018, respectiv 2019.

Larson va juca rolul lui Carol Danvers, pilot al forțelor aeriene americane, care, în urma unui accident, ajunge să dețină puterile supranaturale ale unei specii extraterestre. În luna mai, frații Anthony și Joe Russo, regizorii Avengers: Infinity War, au confirmat că personajul Danvers își va face debutul în Infinity War, care va fi lansat în mai 2018. Astfel, Brie Larson se va alătura unei echipe formate din Chris Hemsworth, Robert Downey Jr., Chris Evans, Samuel L. Jackson și nu numai.

Până atunci însă, rămâne să o vedem pe actriță în Free Fire, un film despre traficul de arme, a cărui acțiune are loc în Bostonul anilor ’70, drama The Glass Castle și Kong: Skull Island, povestea unui grup de exploratori care ajung pe o insulă periculoasă, unde se confruntă cu legendarul King Kong. Din distribuția filmului mai fac parte și Tom Hiddleston, Samuel L. Jackson și John Goodman.

Foto: hepta.ro

Categorii Lifestyle