Brewtiful, o nouă destinație pentru pasionații de cafea

Brewtiful

Pentru pasionații de cafea, plăcerea de a descoperi locuri noi și arome intense nu se pierde niciodată. Astfel, venind în ajutorul antreprenorilor, Brewtiful este un nou model de franciză de pe piaţa locală, care îşi propune să aducă mai mulți clienți la punctul de vânzare prin conceptul retail-in-retail. Brewtiful s-a lansat oficial, cu o investiţie de 350.000 euro, primele locaţii fiind active deja în șase magazine QuickMobile şi SOLE din Bucureşti, Cluj-Napoca, Baia-Mare, Timişoara şi Constanţa.

O franciză Brewtiful la cheie presupune un espresso bar dotat cu espressor, consumabile şi cafea premium. Acesta este amplasat în interiorul unui magazin, bancă sau locaţie HoReCa, fără a ocupa foarte mult spaţiu, dar oferind, în acelaşi timp, o experienţă deosebită vizitatorilor şi clienţilor deja existenţi. Investiţia într-o astfel de franciză ajunge la circa 40.000 euro, oscilând în funcţie de specificul retailului în care este amplasată. Suma include, pe lângă cele menţionate, şi training de specialitate, respectiv un supervizor full time.

30 de puncte Brewtiful în toată ţara, la un an de la lansare

După o investiţie de 350.000 euro, franciza Brewtiful a atras deja trei parteneri din zona de retail şi HoReCa. În plus, în primul an de la lansare, business-ul îşi propune să acopere toate oraşele importante din ţară, cu circa 30 de puncte Brewtiful active în diverse lanţuri de magazine, banking și HoReCa, vizați fiind partenerii din retailul de produse electro-IT, librării, dar și alte locații premium.

Dacă obiectivul pe termen scurt al conceptului Brewtiful este extinderea națională, în toate orașele importante din țară, la un an după validarea succesului pe piața din România, franciza urmează să se extindă și la nivel internațional. Țările vizate sunt cele tradiţional consumatoare de cafea, respectiv Grecia, Turcia, Polonia, Germania sau Marea Britanie.

Foto: hepta.ro