Breton în funcție de forma feței

Atunci când îți dorești o schimbare de look, cel mai probabil te gândești la breton. Dacă și pe tine te tentează această variantă, află că bretonul trebuie ales în funcție de formă feței. Descoperă ce tip ce breton ti se potrivește!

Bretonul potrivit pentru fața ovală

Cele mai norocoase sunt posesoarele unui chip oval, deoarece feței ovale i se potrivește orice tip de breton. Cât timp apelezi la un stilist pentru o schimbare de look și nu te joci tu de-a stilistul acasă, orice breton ai alege te va avantaja.

breton în funcție de forma feței

Bretonul potrvit pentru fața pătrată

Dacă ai fața pătrată, ai nevoie de un breton care să îți îndulcească trăsăturile. Bretonul tuns drept și într-un stil foarte geometric nu este recomandat acestui tip de față. Optează pentru un breton care ascunde colțurile fetei și care nu creează linii drepte.

breton în funcție de forma feței

Bretonul potrivit pentru fața în formă de inimă

Fața în formă de inimă este avantajată de bretonul lung, care încadrează frumos trăsăturile. La fel ca și în cazul feței pătrate, nu alege un breton drept, tuns la linie, deoarece acesta va crea iluzia unei frunți prea late.

breton în funcție de forma feței

Bretonul potrivit pentru fața rotundă

Un breton filat, așezat într-o parte, poate fi elementul de care are nevoie fața rotundă. Nu încerca să te aventurezi în zona bretonului scurt, deoarece acesta îți va evidenția și mai tare rontunjimea feței.

breton în funcție de forma feței

Citește și:

4 tipsuri pentru un ten hidratat

Corina Caragea, sfaturi pentru un păr lung și strălucitor