Breaking news: Următoarea colecție-capsulă H&M va fi semnată Kenzo

Carol Lim, Anne Sofie Johansen, Humberto Leon 2

După Balmain, Lanvin, Alexander Wang, Versace și Isabel Marant, H&M anunță că toamna aceasta seria colaborărilor sale cu designeri de top la nivel mondial se extinde cu Kenzo. Directorii de creație Carol Lim și Humberto Leon își vor pune amprenta la H&M printr-o colecție pentru femei și bărbați, însoțită de o linie de accesorii. Colecția KENZO X H&M va fi disponibilă începând din 3 noiembrie 2016 în peste 250 de magazine H&M selecționate din întreaga lume, precum și online.

„Prin această nouă colaborare cu H&M vrem să depășim limitele și să împărtășim spiritul energic al casei KENZO iubitorilor de modă din întreaga lume”, au declarat Carol Lim și Humberto Leon, Directori de Creație la KENZO. Din 2011, de când s-au alăturat casei de modă, Carol Lim şi Humberto Leon și-au pus amprenta asupra colecţiilor acesteia, propunând culori îndrăznețe și imprimeuri expresive, evidenţiate în prezentări de mare impact, şi totodată subliniate de colaborările lor cu artiști și campaniile digitale creative realizate. Influențele și tradițiile globale au fost reîmbinate și contopite cu energia străzii, pentru a fi transpuse în colecții inspiraţionale și accesibile pasionaţilor de modă din întreaga lume. Moda propusă de KENZO exprimă libertate, bucurie și individualitate.

„Suntem nerăbdători să împărtășim tuturor universul colectiei KENZO x H&M, așa cum este el, unul creativ, amuzant și în pas cu tendințele actuale”, a declarat Ann-Sofie Johansson, Consultant de Creație la H&M.

Foto sus: Carol Lim, Anne Sofie Johansen, Humberto Leon