BREAKING: Bouchra Jarrar numită noul director creativ al Lanvin

Lanvin toamnă/iarnă 2016-17

Bouchra Jarrar a fost numită noul director artistic al liniei womenswear a brand-ului Lanvin. Jarrar vine pe urmele lui Alber Elbaz, care a servit rolul de director creativ al liniilor de menswear şi womenswear deopotrivă, timp de 14 ani. Elbaz a fost concediat la sfârşitul lui octombrie 2015, fapt ce a provocat un protest din partea celor 330 de angajați ai casei de modă, precum şi din partea admiratorilor brand-ului. (Foto sus: Lanvin toamnă/iarnă 2016-17) 

Este o imensă onoare să continuu să promovez estetica Lanvin, prin intermediul pieselor create în atelierele companiei, de către echipe care deţin o expertiză extraordinară”, a declarat Jarrar pentru BusinessOfFashion.com.

Bouchra Jarrar deţine propriul label omonim, înfiinţat în anul 2010. Înainte de a-şi fonda propria companie, aceasta a colaborat cu alte case de modă de elită, deţinând roluri precum studio director la Balenciaga şi head of couture design pentru Christian Lacroix.

Bouchra Jarrar este un designer talentat şi vizionar. Este o alegere evidentă pentru Lanvin. Stilul său atemporal merge mână în mână cu estetica şi valorile companiei noastre, fondată de Jeanne Lanvin acum mai bine de un secol. Talentul său, standardele sale înalte şi măiestria cu care abordează croiala şi materialele, vor aduce un suflu de prospeţime şi modernitate brand-ului, respectând în acelaşi timp esența sa drept cea mai veche casă de modă pariziană, un simbol al eleganţei franceze”, a declarat Michèle Huiban, CEO Lanvin pentru  BusinessOfFashion.com

Foto: hepta.ro