Breakfast & more: 3 locații cool unde îți poti începe ziua

rue du pain floreasca

Avem 3 situații. Fie ai un program fix și trebuie să fii la ora 8.00 la birou, fie ești unul dintre norocoșii care pot ajunge la job mai târziu de 9.00, fie lucrezi de acasă.

Oricare variantă ți s-ar potrivi, sunt sigură că ai nevoie de puțin răsfăț de dimineață. Ce să fie, o ceașcă bună de cafea? Tare sau aromată? Sau poate un croissant? Iată sugestiile noastre pentru o dimineață reușită!

FRUDISIAC

Un concept marca Rue du Pain, Frudisiac te cucerește din start prin designul scandinav, mixul de muzică jazzy și atmosfera cosy, care te fac să te simți ca acasă – dacă nu chiar mai bine de atât, având în vedere că plusează cu selecția de cafea Drop Coffee – o micro prajitorie suedeză-și meniul de breakfast & brunch.

Situat pe strada Intrarea Bitolia nr. 4, Frudisiac e cu siguranță the place to be in the morning, iar în zilele însorite îți poți savura cafeaua pe mini-terasă.

Îți recomand să încerci neapărat clătitele cu ricotta, sigur vor fi pe gustul tău!

cafea mic dejun frudisiac


RUE DU PAIN

Croissant, ecler, poate o  tartă, croque madame sau quiche? Ce preferi să savurezi alături de o cafea aromată?

Rue du Pain este destinația perfectă pentru cei care sunt în căutare de dimineți cu aer franțuzesc și nu numai, întrucât toate cele menționate anterior se pot comanda pe parcursul întregii zile. O veste minunată pentru persoanele non-matinale, nu-i așa? Meniul este generos și clar ai de unde alege un preparat pe placul tău.

Locația se află pe Calea Floreasca 111-113.

rue du pain floreasca

rue du pain floreasca

rue du pain floreasca

MERON

Meron e printre primele variante care îmi vin în minte atunci când vreau să îmi beau cafeaua with that little extra on top, iar motivul este foarte simplu: Snickers Coffee Shake-my guilty pleasure. Pe deasupra se mai adaugă și locul în sine, care e amenajat într-un stil foarte cool.

Espresso, Cappuccino, Americano sau Latte, găsești cam orice combinație îți dorești, iar în cazul în care nu bei cafea dimineața poți alege un smoothie, ca să îți începi ziua cu multă energie.

Stau bine și la capitolul prăjituri, însă găsești și croissante sau biscuiți, care merg perfect cu orice tip de cafea ai alege.

P.S.: Locația din Calea Victoriei 155 e preferata mea!

meron cafe bucuresti cluj

meron cafe bucuresti cluj

meron cafe bucuresti cluj