Bradley Cooper și Carey Mulligan formează un cuplu într-un nou serial NETFLIX

Așteptarea a luat sfârșit. Fanii lui Bradley Cooper îl vor putea revedea pe celebrul actor pe micul ecran. Acesta va forma un cuplu pe micul ecran cu actrița Carey Mulligan („Marele Gatsby’), în cea mai nouă peliculă Netflix, care se va numi Maestro.

NETFLIX pregătește un nou hit cu Bradley Cooper care va interpreta rolul celebrului dirijor și compozitor american Leonard Bernstein, autor, printre altele, al muzicalurilor „West Side Story’ și „Candide’, iar Carey Mulligan va juca rolul Feliciei Montealegre Cohn Bernstein, soția legendarului compozitor / dirijor. Filmările vor începe primăvara viitoare.

Scott Stuber a declarat pentru Deadline că este „entuziasmat de pasiunea cu care Cooper intenționează să ilustreze căsnicia de treizeci de ani a lui Leonard Bernstein cu actrița de origine chiliană Felicia Montealegre, o relație complicată, din care nu au lipsit dramele’. Mai mult, actorul a cooperat îndeaproape cu cei trei copii ai dirijorului, Jamie, Alexander și Nina, și a achiziționat în exclusivitate drepturile asupra muzicii lui Bernstein.

Categorii Lifestyle